home...

Teď co jsme na chaloupce mám hodně času přemýšlet o předělání některých částí bytu. Budeme se vracet až v říjnu a já se už teď těším, jak si to tam předělám :o)

První bude určitě předsíň, je malinká a na každé stěně jsou dveře, takže je to trošku oříšek. I když mám narozeniny až v srpnu, už teď jsem dostala nějaké dárečky :o)
Na  http://www.mamaisonblanche.cz/  jsem si objednala nádherné věšáčky a cedulku... V rohu bude určitě stát židle od prarodičů, sice není bílá, ale to nevadí :o)






Druhá část, která mě čeká je obývák... to bude horší. Musí se vymalovat, předtím oškrábat. Barvy stále promýšlím, na stěně kde mám bílou knihovnu bude určitě tmavší odstín šedo-hnědé, zbytek zatím jasný není, ale určitě jemné odstíny zemitých tónů béžové, šedé, možná i olivová...
Nová sedačka je stále jen sen, ale podobu má jasnou. Ikea je někdy dobrá volba, za málo peněz...hodně muziky :o)









A protože ráda čtu, na což mi teď čas nezbývá, ráda bych tam taky měla velké a pohodné křeslo. Líbil by se mi nějaký starý ušák, který bych nově potáhla :o) Narazila jsem na Mělníku na fantastický krám s látkami, tam by se vybíralo a za super ceny! No...ušák je také hudba budoucnosti :o)


Kuchyň a jídelní kout je celkem už hotový, jen by to chtělo nový jídelní stůl, poličky na talíře a nové úchytky (ty už mám :o))
Ten stůl mám samozřejmě už také vybraný. Můžete si ho nechat vyrobit na míru v http://www.antik-spomysl.cz/ , je ze starých vylouhovaných fošen, má úžasnou patinu a vypadá nádherně! Jezdím tam ráda a skoro vždy něco ukořistím, navíc teď mají novou prodejnu, kde je pouze nábytek po vylouhování a v mnoha úpravách. Určitě to u nich stojí za návštěvu!






police je opět Ikea a úchytka je z http://www.bellarose.cz/



Tak a teď už jen vyhrát v loterii a přát si, aby dítě pořád spalo, abych měla čas to všechno zrealizovat :o)

Mějte se krásně, snad už dnes nebude pršet :o)

Žádné komentáře:

Okomentovat