hotovo!

Nezahálím... stále pracuji, ale bohužel jen po nocích. Julie už vyleze sama na pohovku i postel, takže už ani to nádobí neumyju v klidu... Věnuji se jí celý den a čas je tedy jen když spí a to nikdy nevím na jak dlouho to bude... a taky musím někdy uvařit, že? :)
Tohle dílko vznikalo po tři večery, nakonec to nebylo tak jednoduché jak jsem si myslela. Šlo to pomalu, to co bych jindy zvládla za jedno odpoledne... teď trvá takhle dlouho.

Po tomhle SRDÍČKOVÉM obrázku jsem snila už asi rok, mám ho i na blogu, poprvé jsem na něj narazila v nějakém časopise, pak jsem ho loni v létě opět objevila ... a to v Ikea Family a bylo jasno :). Možná ho v budoucnu předělám, srdíčka měla být totiž menší a asi dám světle šedý podklad.... vypadalo by to líp, ale takhle mi to zatím stačí.
No a aby nebyl tak sám, udělala jsem ještě k němu LOVE klasiku :)... úplně obyč a vytištěné na čtvrtku. Rámečky jsem měla v šuplíku.










Další obrázek je do kuchyně k mému už od léta pověšenému "IF YOU WANT BREAKFAST IN BED... SLEEP IN THE KITCHEN" (ten musí ale dost jiný rám!). Řekla jsem si, že by bylo hezké pokračovat v tomto duchu :) navíc... mně to prostě baví :) opět jednoduché, jen jsem si trochu pohrála s úpravou textu. Rámeček je opět z Ikea, původně byl v antik moření, já mu dala bílou patinu.







... zase kousek víc zabydleno :)
Mějte krásný víkend!
Pa Ráďa


P.S. Nevím co se stalo, ale zmizelo mi pár komentářů a dokonce, což je horší, se na ně nedostanu na hlavní stránce (přečít si je mohu jen v úpravách) a bohužel nemuhu na ně ani reagovat!!! Věnovala jsem tomu už dost času, ale neodhalila jsem chybu... nechápu! Nestalo se vám to někomu, nebo něco podobného, neumíte poradit? Pokud ano písnete prosím na mail, nebo přímo do komentu. Jsem už trošku zoufalá, takže budu ráda za každou radu! Díky!

Tak alespoň takhle moc zdravím po delší době opět Martinku a děkuju za komentáře... moc mě pobavil ten s tou paní v tom svetru :D Takže teď už Tě nemůžu minout :)
A také Bodě :)

Díky všem za návštěvy, ať už jen proběhnete, nebo se vracíte a zanecháte komentář. Mám skutečně velkou radost, že je vás stále víc! :o)
R. 


7 komentářů:

  1. Zdravím Radush, moc krásné obrázky a bydlení. Ohledně problému s komentáři už psalo víc lidí...snad pomůže prý změna prohlížeče , přes google chrome by to mělo jít...ale nevím, já ten problém nemám...tatím:-) Přeji krásnou neděli!

    OdpovědětVymazat
  2. Obrázek vypadá moc krásně!!!Já měla také problém s komentáři a jak už radí Lucie nade mnou změna prohlížeče pomohla používám GOOGLE CHROME a zatím O.K.
    Zdravím...

    OdpovědětVymazat
  3. RADUŠ, MOC HEZKÉ A POVEDENÉ.
    PĚKNÉ FOTEČKY TVÉHO BYDLENÍČKA.
    PŘÍJEMNÉ POKOUKÁNÍ.
    UŽ SE TĚŠÍM NA DALŠÍ NÁVŠTĚVU.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Ráďo, ajťák spinká :)) tak jsem na kukandě :)
    Máš to moc pěkný...připomíná mi to trochu styl SHARKA :) a to se mi líbí...myslím, že málo který český blog má pro tento styl ten pravý cit...nicméně o tomto stylu vypovídala už od začátku celá tvář tvého blogu- jednoduchost a hezky nafoceno...a to já ráda...přestože můj blog hraje barvami a andělky taky. Doma volím také tuto jednoduchost,kt. kombinuju,ale s nábytkem venkov.stylu :)...říkám tomu můj severský styl :) ten je mi nejblíž ...jen ložnice je romantickááá a barevná :)
    I když...díky potahům na sedačku se dokáže v okamžiku severský obývák, proměnit v romantickou Francii :)))- zlatá Ikea
    S tím časem jsme na tom podobně, tak chápu, že vše trvá dýl než by člověk chtěl.

    Radu ohledně komentů ti nedám :(
    Díky za pozdravy :)).... tyhle pletený doplňky, svetry miluju!!!
    :)
    Jinak tu vlnu na vlásky co jsem ti psala do mejlu...mají v Palladiu :)

    PS: to X jsem dostala k Vánocům- od ségry...prej jakože AKTA X , že si to mám dát do okna...tak ho v okně mám :)))

    Zdravíme Julinku a těšíme se na další příspěvek :) M.

    OdpovědětVymazat
  5. Black and White + typo a trocha romantiky, to miluju a těším se na další!:-) Posílám pozdravy

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj holky :) tak už to funguje!

    Lucko a Pavlíno, moc díky za radu, bylo to tím. Taky mě to napadlo, že by to mohlo být prohlížečem, ale nevěděla jsem jak dál... a díky za návštěvu! pa R.

    Bódi Ty už jsi u mě jako doma :) měj se krásně! R.

    Martinko :) jj já to taky kombinuju se starým nábytkem atd... bílá lesklá kuchyně, trošku "jetý" teakový jídelní stůl (ten tedy ještě nemám) a na něj svícen z antiku, popř. blešáku :) pro mě značka ideál :) No a barvičky, to se teď realizuju u Julie v pokojíku, který postupně dělám, ten je vyloženě holčičí-romantický... francouzký styl. Písnu mail až najdu trošku času a hlavně klidu! Pa R.

    Milá Šárko, tohle přesně miluju... my jsme prostě na stejné vlně :) pa R.

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné aranžmá a to tvoje tvořeníčko-ty obrázky jsou dokonalé,srdíčkový zkusím také,pokud se nebudeš zlobit-je úžasný!!!Michaela

    OdpovědětVymazat