možná jednou...

Nechala jsem se inspirovat u Sharky na http://mamaisonblanche.blogspot.com/2012/01/2012.html a řekla si, že to vůbec není špatné hodit si své sny, touhy a to co prostě jednou třeba opravdu budu mít, na papír (díky Šárko :)). Mít sny a plány je pro mě to, co mě žene kupředu. Také už jsem přišla na to, že je lepší pořídit si kvalitnější věc, prostě přesně to co chci.... né náhražku... sice to trvá déle, než si takový kousek pořídíme, ale pak to skutečně stojí za to! Na druhou stranu, bohužel né vždy platí, že dražší věc a originál musí být nutně kvalitnější, takže se snažím řídit zdravým rozumem.

a takhle já si sním... :)



dlouhý svetr s kapucou (tenhle je hodně podařený:)), pořádné holinky, červený deštník, seprané a trošku ulítlé džíny, šedé kožené ády a tuhle NEJ tašku!






a taky něco do bytu... kulatý polštář, proužkaté povlečení (takové jsem u nás nikde neviděla), lampu s kloubem, lustr s francouzkým šarmem, latte cup Fay Red od Green Gate, šedou ovčí kůži, tuhle naprosto úžasnou kovovou židli, šedý a bílý přehoz a Krups Piccolo - tučnák :)





a můj největší sen... křeslo EGG (sen, který zřejmě zůstane jen snem)...


Já vím málo toho není a určitě by se ještě něco našlo :), ale snít se má a musí! No a protože patřím do kategorie rodič samoživitel, budu doufat, že se mi něco málo z toho poštěstí, třeba ten pěkný červený deštník :)
Navíc moje největší přání v životě se mi už splnilo, mám zdravou dceru a to je nejvíc! :o)

A o čem sníte Vy? 

Mějte se krásně, pa Radush

9 komentářů:

  1. Radush, krásne napísané. Ako keby si mi z duše hovorila. Sny a túžby sú našim hnacím motorom. Zatiaľ sa mi moje sny napĺňajú, aj keď občas sa pritrafí aj niečo o čom som tak veľmi nesnila, ale o tom je život. Nádherné veci si si vysnívala, kryštálový luster je aj na mojom tajnom zozname :)) TaknNech sa ti sny vyplnia. Pá, Reni

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,nádherné snění:-) máme naprosto stejný vkus vše je prostě na 1 s hvězdičkou jééééé...
    Pavlína

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Radko,
    ať se vyplní minimálně vše!;-) Jo a moc gratuluji k výhře v BR, jestli se nemýlím:-). Krásnou neděli

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím Radush, pěkné věcičky a hlavně krásný blog...určitě zavítám častěji :-). No kdybych měla své sny shrnout na jednu stránku....musela bych nad tím dlouho ...dlouho přemýšlet...je toho hodně...a navíc se to občas mění :-)...ale jak píšeš na konci, hlavně že máme zdrvé děti :-). Přeji krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  5. RADUŠKO, KRÁSNÉ SNY A PLÁNY.
    TAKÉ MÁM...
    TVŮJ BLOG SE MI MOC LÍBÍ, RÁDA CHODÍM NA KOUKÁNÍ.
    MĚJ SE HEZKY.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj Reni :) přesně tak, jsou naším hnacím motorem a jak říkáš, občas se něco přihodí s čím ani tak nepočítáme, ale přesně... to je život. Dík za návštěvu, jo a ty růže co jsi dostala, byly nádherné :) hezký večer, R.

    Zdravím Pavlíno a moc mě těší, že jsem se někomu strefila do vkusu ;-) super, díky... měj se krásně, R.

    Ahoj Šári, to si napsala krásně... minimálně vše ;-), tak to bych se vůbec nezlobila :) Jo a ano ta třetí je moje :)je to moje první výhra vůbec, nikdy jsem nic nevyhrála, tak mě to moc potěšilo! Hezký večer, R.

    Zdravím Lucko a vítám Tě :) To víš, že těch snů je podstatně víc, ale to by nikdo nedočetl do konce ;-) Měj se krásně, R.

    OdpovědětVymazat
  7. Jé Bodi, zase jsme se trefily, než jsem všem odpověděla, tak mám tady od Tebe krásný komentář, moc děkuji! :)A choď prosím dál na kukandu, budu ráda ;-) hezký večer, R.

    OdpovědětVymazat
  8. :).....ty holínky, svetr, džíny, kabela......hmmm prostě vše... nedivím se ti, že si sníš :) a někdy je hezký si jen tak snít :) pa M. PS: ta fotka té paní po straně blogu- šedý svetr a omotaná tmavě šedá šála- to jsem já!! :)))

    OdpovědětVymazat
  9. Máš pravdu,já také sním-momentálně o obývačku ale nemělo by dlouho trvat a snad se mé sny splní!I tobě přeji,aby se ty tvé splnily!Michaela

    OdpovědětVymazat