jaro :)






Včera jsem po dlouhé době jukla na vaše blogy a zjistila jsem, že je u vás tolik nového a krásného! Bylo mi trošku smutno z toho, že teď nemám už tolik času na blog a návštěvy u vás... a to mě nakoplo a ještě večer jsem ušila nový polštář, měla jsem ho v hlavě delší dobu a látku na něj také nějaký ten čas ve skříni, takže... šila jsem do jedné, ale mám z něj radost..... ráno vše nafotila a tady je výsledek.... moc se mi teď líbí polštáře s aplikacemi, mám v hlavě ještě další...no snad se mi poštěstí a brzy zrealizuji.
S jarem k nám domů přicházejí i barvy a mám zase chuť vše nově dekorovat a předělat... po kolikáte už? :)
Také blog má nový kabát... bílá je krásná a určitě se jí nevzdám, ale zima už je pryč ;-)

Moc váš všechny zdravím, přeji krásné jarní dny a... přeji hodně času na tvoření!
Radush


13 komentářů:

  1. Krásné,polštářek je nádherný,moc se ti povedl,přesně má oblíbená barvička a chválím nový kabát blogu!!!Michaela

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj Míšo, děkuji! ... trošku jsem si pohrála :) hezký den! R.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klobouk dolů vážená fotografko, styling i DIY se vám opravdu povedl!!! Nádhera, severu roste těžká konkurence! Tácům to u Tebe moc sluší, letos ujíždím taky na růžové. Otéhle šabloně jsem taky uvažovala, v jednoduchosti je prostě krása. Moc se těším na další, polštář bych brala okamžitě:-)! Krásné jaro, Š.

      Vymazat
    2. :))) jé Šári, to jsi mi udělala radost, ... jj růžová se šedou a béžovou, to je moje. Tácy si užívám, dokonce je využívám při focení svých výrobků, což je super! I já díky za Tvojí návštěvu, máš toho taky asi až nad hlavu, takže díky... Krásný víkend ;-)R.

      Vymazat
  3. Zdravím Radush, polštářek je parádní a ač nejsem moc na růžové odstíny, tak tenhle bych brala :-)...a ty fotky ...není co dodat! Přeji krásné jarní dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, moc děkuji za návštěvu! Mám z něj vážně radost a praxe začíná ukazovat, že výběr látky byl trefa do černého, je měkký a vůbec se nemačká :) krásný víkend! R.

      Vymazat
  4. Polštářek je nádherný, má super barvu, tu milujeme všichni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Amelie, děkuji... jj milujeme :) krásné jarní dny, R.

      Vymazat
  5. Och, to je krásné růžovosti! Díky za milé fotky, přeju hezkou neděli.
    M

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji Marianko za návštěvu a milý komentář :)krásný zbytek neděle! R.

    OdpovědětVymazat
  7. Jedním slovem nádhera, barvičky k jaru prostě patří :-)...Obdivuji ty pryskyrniky - já mám doma bílé, ale ty růžové jsou taaaaaak něžné... Já šicí stroj od vánoc ještě nevytáhla z krabice, doufám, že na to brzy dojde - budeš mi inspirací ;-)! krásný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo :) přesně tak i když my jedeme na neutrální vlně, barvy to musí občas oživit :) pryskyřníky jsou z Ikea, sice je to delší čas co jsem je kupovala, ale myslím, že je pořád mají, no a jsou dost pokrácené, ale mně se to líbí :) Polštářem jsem se nechala inspirovat u Bohdanky (sweet home - někde kolem vánoc), ta ho měla kulatý... je taky moc pěkný, tak se kdyžtak jukni... hezký večer R.

      Vymazat
  8. To je nádhera! Krásné fotky a polštář je perfektní! Jsem nová čtenářka tohoto úžasného blogu :)!

    Pěkný den, Oliva
    http://modedeboulangerie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat