mini tunička :o)



Dnes ráno jsem došila tuto mini tuničku, velikost 6-12 měsíců... byla na přání, do ateliéru na focení... Tenhle nápad jsem nosila v hlavě už od loňského léta, ale až nyní mám víc času a mohu začít dělat i věci o kterých jsem ještě před rokem jen snila... doufám, že příští už bude pro ní - pro mojí Julii :)
Materiál len... dva odstíny, ručně paličkovaná krajka. Už mám i visačky, ještě zbývá cedulka... nápad jsem měla (nechala jsem si udělat na fler.cz razítka), ale bohužel nějak to není to co jsem chtěla... halt jsem puntíčkář a realita je taková... no... nepěkná, s výsledkem nejsem úplně spokojená, takže budu muset vymyslet něco jiného...

Mějte krásný večer
díky všem za návštěvy a komentáře! :o)

Raduš

7 komentářů:

  1. Zdravím Radush, tak ta je parádní...škoda, že nemáme holčičku :-) Přeji krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aho Luci, děkuji... no já bych zase někdy brala chlapečka ;-) krásné dny celé rodince!

      Vymazat
  2. Tak ta je náááááááááádherná!Michaela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky Míšo! Byla jsem u Tebe, přeji hodně zdaru s ložnicí, já bych tááák chtěla vyměnit postel, no kdo si počká.... ten se dočká :D, pa R.

      Vymazat
  3. Jé holky, vy máte novou profilovku!:-D Radí je krásná, jednoduchá a hezká kombinace barev tón v tónu i materiálů. A ta visačka nemá chybu!;-) Hezkou neděli...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo :) fotila kamarádka, když já nemám skoro žádný společný fotky s Julou, tak jednou za čas nás cvakne :) Šatičky mě baví moc, bude jich doufám víc i barevné... hezký začátek týdne, pa R.

      Vymazat
  4. Krásná tunička , moc se mi líbí kombinace 2 odstínů lnu a kraječky :-)

    OdpovědětVymazat