bleděmodrá...




Po delší době se opět hlásím :)
Jsme zase za chaloupce a užíváme si pohody venkova, jen to připojení není ideální a proto..., když jsme na skok doma v Praze využiji příležitosti rychlého netu a projdu se u vás co je nového :)
Musím říct, že mi to děsně chybí, ale zase čerstvý vzduch a zahrada je prostě NEJ a mám celé léto na promyšlení dalšího zabydlení u nás doma, takže až se vrátíme zpět, už jen zrealizuji... tedy doufám :)

Pořád přemýšlím o ložnici, je jen vymalovaná (bílá, světle a středně šedá), ale kromě postele a postýlky není vlastně zařízená, je tam sice komoda a noční stolek, ale to půjde pryč... koupila jsem si krásné povlečení v Ikea ( ofelia vass) jak jinak než šedé a taky konečně ovčí kůži... opět šedou a nádherné keramické svícínky ve tvaru květu. Teď ještě nějaký ten polštářek, asi víc než jeden :), ale hlavně... úplně jsem se zamilovala do tohoto designového stolku od Madam Stoltz a protože nejsem úplně zastáncem klasických nočních stolků... je rozhodnuto! Na jedné straně bude tenhle skvost a na druhé nějaká pěkná židle, tu musím najít u nás v antiku a dodělat. Taky nesmí chybět nějaká ta malá dekorace a srdce já můžu, no a ten šátek to je u mě už nezbytnost, miluju je a mám jich už pěknou sbírku a bledě modrý, ten ještě nemám :)
A když mluvím o bledě modré, tak to je barva, kterou také miluji a protože se blíží léto, je to pro mne top barva... asi proto, že se mi vybaví dovolená... moře, Francie... má láska :o)
Tak a teď už rychle k vám! :)

hezký zbytek neděle milé bloggerky a doufám, že zase brzy!
Radush

9 komentářů:

  1. Samé krásné věci Radush (nevím,jaké oslovení je vám milé :))) ! Jinak myslím,že všechny jsme raději někde venku a holt to tady doženeme až nebude počasí tak dokonalé! Hezký pobyt na chaloupce! M.

    OdpovědětVymazat
  2. RADUŠKO, VŠE SUPER. LOŽNICE BUDE DOKONALÁ. URČITĚ.
    ŠÁTKY JSOU TAKÉ MÁ SLABOST. NOSÍM JE MOC RÁDA A UŽ JICH NĚKOLIK MÁM.
    VYBRÁNO MÁM SPOUSTU VĚCÍ A VĚCIČEK, ALE TEĎ JSEM TROCHU UTRÁCELA ZA OBLEČENÍ, TAK ZAS AŽ PŘÍŠTĚ.
    UŽÍVEJ SI POHODY NA CHALOUPCE A PŘI CHVÍLI SE ZASTAV.
    MĚJ SE HEZKY.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  3. Radko, úplně vaši ložnici vidím! Krásné kousky!
    Přeju pohodový večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj holky, moc zdravím a děkuji za krásné komentáře a taky za návštěvu!!! přeji krásné, snad už letní dny :) R.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Radu, se svetle modrou s tebou musim jenom souhlasit, je tak krasne letni...ja uz konecne pomaloucku zacinam svuj byt ladit do barev,co se mi libi, coz je cerna/bila/seda. Neni to jednoduche, jelikoz byt mame v pronajmu a již zařízený, takže až ho budem opouštět, musí být vše v původním stavu :-(..ale snad si nejak poradim :-)...a prave ted, kdyz je tak krasne letni pocasi, bych tu svoji oblibenou (ne)barevnost rada nejak rozneznila, vitezi u me bledemodra, tmavomodra nebo svetlince ruzova... tak uvidime, jak to dopadne...kazdopadne tvoje napady jsou super, moc se tesim na finalni verzi!! Uzivejte leta!! K.

    OdpovědětVymazat
  6. Šedá a bledě modrá! To je ta správná barevná kombinace do ložnice!!! Děkuji !!! Už druhý rok přemýšlím a vymýšlím ložnici - vínová, lila,... Moc se mi líbí šedá. Viděla jsem kombinaci se studenou růžovou - hezké ale nebylo to ono. Proč mě to nenapadlo :-)) Obývák mám v bílé a levandulové a tohle bude to pravé pokračování. Díky moc a přeji další báječné nápady :-)) Určitě tu na ně juknu. Zdraví a krásné léto přeje Marie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Maruško a děkuji za návštěvu :) a pokud se Ti tato kombinace líbí, je to super, že jsem pomohla trochou inspirace, jsem ráda :) hezké podzimní dny :) R.

      Vymazat
  7. Bledě modrou miluju, ale místo šedé bych raději použila bílou nebo světle žlutou. Ložní povlečení by mělo mít nádech i teplých barev...podle mě teda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Mirko, povlečení bude i bílé :) ale žlutou u mě krom řezaných kytek člověk nenajde... i když třeba za nějakou dobu, jak se říká... nikdy neříkej nikdy :) a hlavně každý máme jiný vkus a to je dobře ;-) děkuji za návštěvu a komentář, hezký víkend :) R.

      Vymazat