podzim :)


Jak jsem slíbila... jsem zde s první podzimní dekorací, tady je pár detailů, jak to u nás právě teď vypadá, protože jak se znám... za pár dnů to už tak být nemusí :) (taky pořád všechno měníte a přenášíte ;-))
Letos se mi konečně podařilo usušit hortenzie za zahrady a mám z nich ohromnou radost, jsou nádherný. Traviny jsou také z chaloupky a vážky od Ma Maison Blanche.


Kamínků a kamenů není nikdy dost, smetanový pletený pléd a od taťky jsem vyzuzala (jak on říká :)) shoz, které měl připravený, že si udělá další nůž.... no takže skončil u mě...
Určitě budou ještě šišky a modřínové větve (doufám, že letos najdu nějaké větší než loni)... no nejde všechno najednou a hned ;-)


A nakonec tahle voňavá kráska... miluju vůni eukalyptu...


Doufám, že si užíváte krásný víkend, já si jdu udělat čaj a zakousnout perník, který jsem dnes dělala...
Hezký víkend, Radush

10 komentářů:

  1. Krása-mě se letos také povedlo usušit hortenzii,ale jen zelenou:-)A jsem taky "stěhovák" takže to moc dobře znám:-)))Hezký večer!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo ahoj :) to jsem ráda, že je nás "stěhováků" víc, myslela jsem si to :) a hortenzie jsou vážně nádherné, ať už je to na zahradě, ve váze a nebo sušené :) paa, hezký zbytek neděle :) R.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Gábi díky za návštěvu, ještě jsem Vás všechny nestihla oběhnout, ale brzy napravím... u Tebe je to vždy pohlazení pro tvořivé srdce :) paa R.

      Vymazat
  3. Radu to je krása,
    dnes jsem taky domů dostávala víc podzimu. Co myslíš, vážky na mě nezbyly, pěkně mě to štve:-D. Moc se mi líbí hotenzie, miska od Tine, kameny i parůžek jsem taky zapracovala:-)! A fotky nádherné, těším se na další, hezkou neděli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty vážky úplně miluju, já vím, že už nejsou, koukala jsem totiž, že bych dokoupila... no mám aspoň tři ;-)... Jinak Tine MILUJU!!! Moc děkuji za návštěvu a těším se na podzim u Tebe :) hezký zbytek neděle, paa

      Vymazat
  4. Zdravím Radu, jsem moc ráda , že vidím opět aktivitu na Tvém blogu! A jak vidím, čas opravdu letí a zase spousta inspirace a nádherných fotek...díky!
    Krásné i když už asi opravdu podzimní dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Luci :)jj jsem zase tady :) hrozně jste mi chyběly, ale na chalupě to fakt nejde... Koukala jsem, že Ty děláš do módy, to je super, moc se mi to líbí!!! Asi taky občas udělám nějaký fashion příspěvek ;-) děkuji za návštěvu a pa u Tebe :) R.

      Vymazat