v novém...



Tak a je to... jeden z mých snů se stal skutečností a po několika letech mám doma novou sedačku :)
Vlastně po několika futonech pořádné posezení, ještě před rokem jsem si myslela, že bude úplně jiná, ale nakonec jsem se vrátila k mému původnímu výběru a myslím, že jsem udělala dobře...
Tak krásně se na ní sedí a hlavně leží u telky.... i když toho já si bohužel moc neužiju, vzhledem k tomu, že pracuji převážně večer a někdy i v noci. Jak já se těším až si zase vezmu večer knížku, natáhnu se a v klidu si přečtu nějakou tu stránku... no ještě si na to nějaký ten pátek počkám, ale neva :)

A samozřejmě, že k nové sedačce patří nové polštářky :)... kromě kulatého z Bella Rose a šedého z tvídu jsou všechny nové... volánkový (látku jsem měla doma již delší dobu), pletený (upletený za jeden večer), proužkaté šedé (opět látka ze skříně :)) a proužkaté B&W (látka pořízená v Ikea)






krásný večer a víkend všem :)
Radush

p.s. děkuji za návštěvy a komentáře... jsem moc ráda, že se po mé delší pauze opět vracíte :o)


12 komentářů:

  1. PARÁDNÍ! MOC CHVÁLÍM.
    VŠE K SOBĚ HEZKY LADÍ.
    PŘEJI PŘÍJEMNÉ POSEZENÍ I POLEŽENÍ.
    POHODIČKOVÝ PODZIMNÍ ČAS.

    FOTEČKY Z PŘEDCHOZÍHO PŘÍSPĚVKU JSOU KRÁSNÉ.

    BOHDA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bodi, moc moc díky... posezení si užíváme :) krásné podzimní dny! :-) R.

      Vymazat
  2. Nádherné, príjemné, ... krásne nafotené.
    Gabi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gábi zdravím :) děkuji za návštěvu a pochvalu, krásný den R.

      Vymazat
  3. Radushko, máte to nádherné, moc krásně sladěné barvičky............Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki ahoj, moc děkuji.... černá a bílá je prostě nesmrtelná :) R.

      Vymazat
  4. Radí nádhera, já chci takýýýý! Nové sedačky, než se dočkám... Proto jsem si řekla, že ji taky zatím aspoň obložím polštářkama:-D. Jsou krásné, sedačka je nestárnoucí klasika. Jen tak dál, už se těším;-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj polštářků není nikdy dost!!! :) Mám v plánu ještě další a taky bych si ráda koupila aspoň jeden od Tine, no uvídíme... pa u Tebe ;-)

      Vymazat
  5. Radko to je fantazie!! Nádhera, moc gratuluji k jednomu splněnému snu, a přeji ať ten pocit přetrvává co nejdéle, hlavně ať se vrací hlavně při spokojeném spočinutí v měkké náruči této sympatické klasiky (vím o čem mluvím ;) ). Polštářky jsou lahoda pro oko, prostě tu regulerně valím očka !!! Moc zdravím a přeji krásný večer. Díky za úžasnou inspiraci, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti jsem jen zvědavá, jak dlouho bude bílá :D... já mám holčičku sice jen jednu, ale myslím, že i to stačí... mám na ní stejně přehoz ( ten jsem ale na focení sundala :)) no v nejhorším připadě se dá koupit nový potah, že? :) Krásný den, R.

      Vymazat
  6. Vybrala si moc príma sedačku, je fakt snová a nádherne doplnená vankúšikmi, je z toho celého cítiť štýl a eleganciu. Máš dobrý vkus, ale to ty vieš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. snová byla a teď už i je :) pořád jsem zvažovala, jestli tuhle a nebo víc modernu, ale nakonec jsem ráda, že jsem zvolila tuhle, díky Reni :)

      Vymazat