pro malé parádnice ;-)


Přemýšlím nad oblečením pro Julii na svátky a tak si tak brouzdám a sním... je mi hezky :)... dnes něco pro malé parádnice... pozor klasickou růžovou tu nenajdete ;-)



 Zara kids

 Zara kids



a taky pár krásných kousků na pořádnou zimu!

 Zara kids

H&M, Next, Gap



no a tady ještě nějaký ten doplněk :) ta taštička ve tvaru labutě mě vážně dostala, ta by se Julii určitě moc líbila ;-)

Next, H&M

Zara kids



aaach... krásný víkend! :)
R.





8 komentářů:

  1. krásne vecičky, k tomu šedému svetríku a topánočkám by pekne ladili jemné ružové šatočky,
    držím palčeky pri výbere,
    zdravím Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni zdravím a děkuji za komentář a návštěvu... no uvidíme jak to vše dopadne, možná i něco nakonec ušiju, ale inspirace je třeba ;-) krásné dny, Radana

      Vymazat
  2. Radush, nádherné snění :). I já nedám dopustit na Zaru a poslední rok i Pomp de lux, ale už si to užívám jen u Madlenky, Amálka někdy mezi 3.a 4.rokem zavelela dost, máchla rukou nad skříní s mými šedými, hnědými, černými a podobně laděnými modýlky - k mému ohromnému smutku samozřejmě :) a vyhrabala i co měla na lítačku, hlavně, že to bylo růžové, třpytivé apod... Nu, už si pomalu přivykám, a říkám si - bude hůř :). My mámy tomu holt nerozumíme ;). Pa a hezký víkend, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaru miluju! A to co píšeš je mi úplně jasné, všechny moje kamarádky co mají holčičky, dopadly stejně! :D takže je třeba si to užít dokud to jde! A přesně jak říkáš, možná bude i hůř!!! :D a třeba taky ne... hezký zbytek neděle, pa R.

      Vymazat
  3. Radu, nádherné vecičky a poviem Ti, že niektoré by sa páčili aj pre veľké parádnice. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. Radushko, moc krásně jsi to vybrala ............. některé věci by se mi líbily i pro mě, škoda, že se takové krásné věci nedělají i pro "velké holky" ..............krásnou a pohodovou druhou adventní neděli ........Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně by se taky líbily a moooc :) krásný večer Markét, pa R.

      Vymazat