stále vánočně...


Dnes jsem si řekla, že už vážně musím udělat nový příspěvek, navíc jsem si uvědomila, že jsem vlastně nedala žádnou stromečkovou fotku a že ho letos máme krásný, poprvé máme velký a mám z něj velkou radost, stále voní :)... Ráda bych ho nechala až do 16.1. kdy má Julie narozeniny, abychom si ho užily, tak snad nezačne padat.




taky jsem si konečně dodělala nový svícen - černý, je kovový a původně byl hnědý, měl skleněný vršek, kam se vkládala čajová svíčka, ale sklo bohužel prasklo. Takže jsem ho dala pryč a natřela ho, svíčka se musí vždy přilepit (tavnou pistolí), ale vypadá nádherně a přiznám se, že mi to vůbec nevadí ;-) 





Chtěla bych Vám všem moc poděkovat za milé komentáře i návštěvy, moc se omlouvám, že jsem v poslední době nereagovala, ale bylo toho vážně moc a čas prostě chyběl. Teď už to bude lepší :) 
Přeji Vám všem krásné a pohodové dny v novém roce a těším se u Vás na nové nápady a inspiraci :)

hezký večer!
Ráďa






22 komentářů:

  1. Vianoce boli u Vás naozaj krásne. Jemné a nežné fotky ako vždy. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko, děkuji za návštěvu a pochvalu :) vždyť u Vás bylo taky moc krásně :) paa hezký večer, R.

      Vymazat
  2. Ahoj Radu,
    předně Ti také přeji úžasný nový rok plný splněních přání, inspirace a energie a kochám se kochám! Polštářky jsou mé oblíbené, stromeček je jednoduchý a chic a jsem ráda, že konečně vidím tuhle stříbrnou vázičku od Madam v reálu, uvažuji o ni dlouho, přišla mi ještě menší, ale vypadá krásně, co je v ní? Super je taky zátiší se svícny, za černou a zlatou máš u mě rozhodně plus;-)! Měj se moc fajn, papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Šári, to je co, přejeme si až dnes :D a moc děkuji za návštěvu!!! Vázička od Madam je úžasná, já miluju tyhle tepané věcičky... mističky, vázičky, dózy... mám už toho víc a stále přibývají nové kousky a musím říct, že tahle je vážně moc povedená! Není velká, ale jde to :) jinak je v ní borůvčí, co se používá do vazeb, vypadá to super, koupila jsem ho na Mikuláše a pořád drží! Ty svícínky jsou stříbrné :), ale už lehce patinují do špinavé zlaté :DDD, ale uchvátila mě teď měděná...hmmm :D... hezký večer a víkend! paa R.

      Vymazat
  3. Radushko, nádherný stromeček, je moc dobře, že jsi nás o tu fotku nepřipravila .... přeju ti krásný nový rok, ..... a držím palečky v soutěži s washi pásky ..... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko, děkuji! :)no jo washi pásky, o tom mi řekla kamarádka, tak jsem to tam poslala, zatím ale mám pocit ani nelosovali, tak nevím, taky držím palečky ;-) paa R.

      Vymazat
  4. Ahoj Radu,to borůvčí v té stříbrné váze vypadá opravdu moc dobře. Máš hezký stromek. Krásné dny :). Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Moni, díky za návštěvu! :) jj mám ho ráda i v normální vazbě (nenabílené:)), ono totiž pak krásně rozkvete, tedy né květy, ale rozbalí lístky a vypadá to moc hezky. Dostala jsem jednou 19 růžových tulipánů uvázaných jen s borůvčím a po 3-4 dnech to bylo vážně nádherné, hezké dny :) R.

      Vymazat
  5. Krasny stromcek:) tie biele hviezdicky na.nom su z coho, resp.odkial? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zdravím a děkuji za návštěvu ;-) ty hvězdičky nejsou bílé, asi to zkresluje... jsou plechové a kupovala jsem je před vánoci v Bella rose, ale už je nemají. Hezké dny :) R.

      Vymazat
  6. Radu, moc krásné jsou vaše Vánoce! Stromek i ostatní dekorace jsou prostě parádní!
    Tak ať vyjde tvůj plán a stromek vydrží!
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helí děkuji!!! nějak jsem se lotos snažila ;-) ještě nepadá, tak to snad dopadne, hezké dny! R.

      Vymazat
  7. Krasny stromcek:) tie biele hviezdicky na.nom su z coho, resp.odkial? ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Radu, vánoce u vás byly vskutku kouzelné!! To borůvčí je super nápad, ještě že se Šárka zeptala, ani by mě to nenapadlo. Vypadá v té váze prostě báječně!! Taky miluju tyhle tepané věci, bohužel z toho, co jsem měla v obchodě, mi nic nezbylo :-(...tak si asi budu muset něco pořídit!!
    Přeji Ti krásný nový rok, spoustu nápadů a inspirace při Tvé práci a hodně zdraví a štěstí...
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Káťo ahoj, na mailík Ti odpovím zítra, dnes už jdu do pelechu ;-) jj "plechovky" to je moje ;-) Také přeji krásný nový rok a ať to vše vyjde na výbornou, myslím u Tebe :) paa R.

      Vymazat
  9. nádherný stromček, ste veľmi šikovná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za návštěvu i pochvalu :) krásné dny, R.

      Vymazat
  10. RADU, MOC HEZKY JE U TEBE.
    JÁ VÁNOCE MILUJI.
    MĚJ POHODU V CELÉM ROCE 2013.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bodi děkuji za návštěvku :) Já je taky miluju, ještě máme stromek a nějak se mi s ním letos bude těžko loučit, fakt je letos takovej pěkně rostlej :D Krásný nový rok celé rodině Bohdanko! pa u Tebe!

      Vymazat
  11. Narazila jsem na Tvůj blog absolutní náhodou, při vyhledávání slova "peněženka MANGO" :-D
    Máš teda úplně stejnou peněženku po jaké toužím já, ale Tvůj blog mě naprosto ucvhátil. Také ráda fotím, i když teprve začínám.. a to světlo je teď děsné. :)
    Máš nádhernou dcerku.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nojo to jsou ty náhody :D to znám velmi dobře, díky za pochvalu to potěší vždy! Koukla jsem k Tobě jen v rychlosti a máš lepší foťák než já, já mám už staříka 350D, ale snad se mi podaří koupit něco lepšího, toužím po canonu 7D... hezké dny! R.

      Vymazat
  12. Komu by se chtělo, takového fešáka odklidit?! Určitě se pochlapí a nebude "plešatět", až do narozenin, malé slečny:-)))

    OdpovědětVymazat