aaach...


... asi tak ;-)

A protože nádherných věcí do interiéru je tolik, rozhodla jsem se udělat si každý měsíc virtuální radost ;-)
Kolik z těchto kousků se mi podaří pořídit si i v reálu je ve hvězdách, ale snít se musí!!!

 Must have - LEDEN 2014



Jedno z těchto přání je už na cestě, ale o tom až příště.
Krásný den a úspěšný start do nového týdne :)

Ráďa



6 komentářů:

  1. Podobnou vázu v mačkaném vzhledu jsem si pořídila i já! Správná volba. Hezký nový týden L.

    OdpovědětVymazat
  2. U mňa teraz vedú hviezdy, takže ak som správne pochopila je to podnos alebo misa s hviezdou tá má u mňa číslo jeden. Krásny sny a hlavne nech sa podarí aj čo to zrealizovať. Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Skvely wishlist.. ja bych se primlouvala za tac od TineK :)
    Urcite bych si mela dat take tu praci a vytvorit nejaky ten wishlist i pro me. Jsem rada, ze jste se vratila k blogovani, moc se mi u Vas libi. Krasny a uspesny start do noveho tydne. Marketa

    OdpovědětVymazat
  4. Tác Tine K Home i Eames již mám, takže sama nyní toužím po Bloomingville tácu s hvězdou a jejich "skládané" váze, kterou jsem ale zatím nahradila levnější variantou od ASA Selection. Džínovému polštáři odolávám již dlouho, takže možná nakonec podlehnu. A povlečení Ferm Living -aaaach, i když bych raději Half Moon variantu, ale o nich si nechám jen snít, asi by se mi domů úplně nehodily. Máte nádherný wishlist i celý blog, ráda sem chodím. Sama si wishlisty dělám pravidelně.

    OdpovědětVymazat
  5. No tak to je nááádhera! Sím kde seženu rádio? Znám, sním, okukuju a nevím :-(. Těším se na fotky, až bude zabydleno ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že na cestě je úžasné posezeníčko židlička -nemám pravdu????? Apropos krásně si sníš - taky si sním po svém ....občas si sen splním H.

    OdpovědětVymazat