Pracovna...



... v novém! :)
Jak jsem slíbila, jsem tu s fotkami nového pracovního koutu v obýváku. Byl rozpracovaný od loňského jara a postupně jsem dodělávala a dodělávala. Podle času a samozřejmě i finančních prostředků.
Jak jste mnozí psali a uhodli ;-)... posledním kouskem byla židle Vitra (moje letošní Vánoce :D)



Zamilovala jsem se do černých nástěnek, takže tam byla volba jasná. Dřevo jsem měla doma, stejně tak barvu, pak už jen natřít a přidělat... pořizovací cena tedy velmi nízká ;-) Fotky a jiné nezbytnosti připevňuji washi páskami, tři dřevěné úchytky jsou ze staré komody, opět - nula peněz. Schůdky pod tiskárnou mám doma už delší dobu a různě putují z místa na místo, prostě tam, kde jsou momentálně potřeba, ale teď se usadí na nějaký čas zde... spodek (cca 12cm) jsem natřela černou.



Bílá lilie, ty mám opravdu ráda... jako váza tentokrát posloužil vyšší svícínek od Tine K Home a ručně foukaná koule, která lze fantasticky dekorovat... já už trošku velikonočně peříčkem ;-)



Na počítači můžete krásně pozorovat, jak dlouho mi to focení trvalo :D



To bylo radosti, když to přišlo... navíc tu obří krabici jsem likvidovala až dnes, protože pár dnů sloužila jako domeček Julii ;-)



Jedné stěny s oknem se nehodlala vzdát jak vidíte, ale nakonec jsem jí uplatila suchým rohlíkem :D a stále dobře naladěná :D



Moje srdeční záležitost, čekání se opravdu vyplatilo :o)



A ještě celkový pohled z kuchyně. 
Tahle fotka byla pořízená až po kávě, zase tak dlouho jsem to nefotila :D



Přeji vám hezký zbytek neděle ;-)
A protože stále více podléhám růžovo-šedé kombinaci + trošku té zlaté... budu tu brzy zpět :D
Moc děkuji za návštěvy a komentáře!
 Mějte se hezky.
Radush 









36 komentářů:

  1. Máte to moc moc krásné,mohla bych se zeptat odkud máte židli?jinak jste má veliká inspirace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, židli jsem kupovala zde http://www.buydesign.cz/produkt/bytove-doplnky/zidle/zidle-vitra-dsr-barva-dle-vyberu-916.htm a vše bylo naprosto bez problému. Kupovala jsem jí na dobírku, bez poštovného a do třetí byla židle doma. Tohle byla nejnižší cena za originál co jsem našla. Děkuji a přeji hezké dny :) R.

      Vymazat
  2. Je to moc hezké, hned bych zasedla ke stolu. martina

    OdpovědětVymazat
  3. Radush nádherný pracovný kútik. Štýlový presne ako Ty. Krásna stolička tak nech sa Ti tam krásne pracuje i odpočíva. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko moc děkuji!!! Sedí se úžasně, no a s prací to jde někdy hůř :D Krásné dny celé rodině :) R.

      Vymazat
  4. Radush, židle je super, závidím:-) a celý pracovní koutek parádní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Luci moc a moc zdravím! :) Musím se už u Tebe zastavit s komentářem! Je to hrůza, ale blog by byl na další plný úvazek :D Díky a pa u Tebe :) R.

      Vymazat
  5. Radu, židle je úžasná, také o ní sním, jen s dřevěnými nohami, tak snad se mi taky jednou podaří si ji pořídit. Máte to moc krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulko já o ní taky uvažovala. Ta se mi moc líbí v černé a měla jsem opravdu dilema, ale nakonec jsem i kvůli financím zvolila tu levnější... no i tak, že :D Moc děkuji a ať se to podaří! :)

      Vymazat
  6. Je to nadhera! Krasne zabydlena pracovna. Hana

    OdpovědětVymazat
  7. To se musí pracovat jedna báseň, Raduško! Nádherné místečko!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Ráďo,
    to je paráda ! ;) Čekala jsem černou, takže i překvápko to nakonec bylo :). S krabicemi to máme doma stejné, bohužel suché rohlíky by nezabraly, v létě jsme měli kartonovou raketu na verandě skoro měsíc :D. Moc se mi líbí Tvá nástěnka, taky bych si jí ráda někdy dopřála - o židli ani nemluvě. Moc Ti tu radost přeju :-*, jsi kouzelnice, vždy se u Tvých fotek tetelím blahem. A moc se těším na plánované barvy, taky doufám, že se mi podaří je u nás zakomponovat. Pa a fajn dny, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti ahoj :o) moc Ti děkuji, radost je opravdu velká a sama se kochám každý den :D Jsem hrozná, ale už mám v plánu nový konferenční stolek (vlastní výroby ;-)) Asi jsem měla být spíš chlap a truhlář k tomu :D (to by mě fakt bavilo) Moc se těším na další příspěvek od Tebe, bude to určitě paráda :) děkuji a hezké dny celé rodině, paa :-*

      Vymazat
  9. Radanko, to je nádhera, takový pracovní fresh koutek se spoustou milých drobností. Moc se mi líbí nástěnka a baňka s peříčkem. Máme asi stejnou tiskárnu, jen já ji schovávám na zemi, aby nebyla vidět :-). Židle je malinká, viď? Hlavně si pořiď podprdelník, jestli na ni budeš sedávat dlouho, trochu studí ;-). Ať se krásně tvoří a těším se na tapetu!!! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D je to moje zašívárna (i když otevřená, bez dveří ;-)) Tiskárna ta schovat snad ani nejde :D Jj židle je menší (na to jaká to byla krabice, ale je taaak pohodlná a podprdelník bude (musím ušít nějakou stylovku). Šári díky, jsi zlato :-* paaa

      Vymazat
  10. Je to parádní !
    Povedlo se to !!!
    Už se tolik těším na tu svou, do domu ...
    El.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc zdraví Eli, a díky za komentář. Já se moc těším na ten Váš domeček :) Koukala jsem už včera a u toho první obrázku jsem si taky povzdychla, přesně můj šálek kávy. Hezké dny! R.

      Vymazat
  11. Raduš, nádherný kouteček !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  12. Raduš,
    smekám ! V českých lukách a hájích je obtížné najít vkus, cit a decentnost.
    Tobě se povedlo všechno. Pracovna je skvělá a vyladěná do posledního detailu.
    Já se moc těším na tu svou. Nicméně .. mohla bych si k Tobě v klidu přijít vypít alespoň čaj?
    Pohladila bych stůl, očima prohlédla nástěnku, udělala obtisk hrníčkem, snad trochu nadrobila od loupáčku a hned zase šla...
    Je to vážně krásný, můžeš být na sebe pyšná.
    El.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli ahoj, vážně moc děkuji! A pokud budeš chtít dorazit budu moc ráda :) písni na mail. Hezký den :) Ráďa

      Vymazat
  13. Krásný koutek i celé bydlení, přesně o tuto čisto tu senažím, jen je to ještě běh na dlouhou trať....pěkný den Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko zdravím, u mě je to taky běh na dlouhou trať... já jsem za to ráda, alespoň se opravdu těším z každého nového kousku a když pak je to už takový celek, jako je právě i komplet pracovní kout, je to bomba (tedy pro mě určitě) ;-) hezké dny a díky za návštěvu! :) R.

      Vymazat
  14. Krásný blok, prima nápady. Miluji tyto barevné kombinace. Jste moc šikovná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc zdravím a děkuji za návštěvu a hlavně pochvalu! :)

      Vymazat
  15. Krásna pracovňa, hneď by som ju brala :)

    OdpovědětVymazat
  16. Radu, musím i sem a budu se opakovat :o) to nejhezčí, co se dá u nás vidět, to bez debat !! celkově vše do sebe zapadá jako puzzle a moc ráda se sem vracím.pohodové bílé dny přeje Věrka

    OdpovědětVymazat
  17. Moc pěkný koutek. Takový jsem přesně měla ve starém bytě, kde nebylo moc místa. Když jsme se stěhovali do rodinného domu, tak jsem si nechala udělat návrh pracovny na míru a vyčlenila si na to separé místnost. Přeci jenom je fajn mít soukromí a klid na práci. :) Ale jako chápu, že jinak to někdy nejde. Já jsem u stolu v hale fungovala prakticky pět let. ;-)

    OdpovědětVymazat