Něco...



... nového do šatníku :)


Dnes jsem si udělala den volna a jela do centra pro něco nového do mého šatníku. 
Ono, u mně je to stejně pořád na jedno brdo... černá, bílá, béžová, šedá, tmavě modrá... občas něco do růžova...pudrového a samozřejmě proužky, puntíčky a někdy hvězdy :) Takže v mojí skříni stejně nikdo nepozná, že tam přibylo něco nového, mám to všechno hodně podobné, ale pořád mě to baví ;-)
Dnes jsem si ale udělala opravdu radost, koupila jsem si džíny, po kterých jsem hodně dlouho (několik let) toužila, ale nikdy jsem neměla odvahu si je koupit... BO BOYFRIEND od Review (jsou k nim i kšandy, ale na to asi už nemám :D). Jsou naprosto úžasný, pohodlný a mají fantastickou barvu... přiznám se, že slimky nejsou ouplně můj šálek kávy :) do kozaček dobrý, ale jinak trpím :D... potřebovala jsem změnu a cítit se zase pohodlně! Navíc ty knoflíčky ve předu... aaaach... to jsem vždycky na džínách milovala!
No a pak zase jedno proužkaté triko a dva tenké pásky (obojí Reserved, triko bylo poslední a ve slevě za 159,-... jooo :)).






ještě malá černá peněženka ...LOVE... z H & M :)






pásky byly za super cenu 129,-



a aby těch proužků nebylo málo :D... tak ještě jeden svetr do V.... a ten malinkej úplně vlevo je Julinky :)... ve slevě za 150,-... miluju tyhle nákupy



Počasí nám opravdu přeje, tak si ho hezky užívejte a přeji vám krásné dny plné pohody a radosti :)
Děkuji moc za návštěvy a komentáře...mám to teď hodně nabité, ale občas si najdu skulinku a juknu k vám... jak se máte a co je u vás nového :)
Brzy zase zde...
s láskou Ráďa








6 komentářů:

  1. Radush tričká sú bohovské, pásikavých mi tiež zopár visí v šatníku, je to vďačný kúsok. Presne podľa môjho vkusu, len asi do rifiel by som nemala odvahu ísť :) Ja som skôr na klasiku, slimky nehrozia, lebo v mojom prípade boli nožky vždy hrubšie ako bežný štandard. Nechápem na koho to šijú, na mňa určo nie :) Pásky božské.

    OdpovědětVymazat
  2. Radush, naozaj skvelé nákupy. Rifle milujem, ale presne ako hovoríš, musia byť pohodlné. Tričká s prúžkami a ešte aj pre babuľku, no nádhera. Budete krásne ladiť. Pekné dni. Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkný výběr Radush, mohla bych vše...tedy ne zrovna teď, ale věřím, že brzo se zase do svých oblíbených džínů nasoukám :-))) a proužky můžu v jakémkoliv množství :-))). krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  4. Pohodlná námořnická elegance:-) Teď už jenom k tomu příjemné a stálé počasí!

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, džíny skvělé, tenká letní džínovina...great,..mohu dotaz,
    kde se dají sehnat? Only kamenné obchody, protože e-shop nothing...
    díky za tip. EM

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhera ♡♥ musím zase do Prahy :-D

    OdpovědětVymazat