BÍLÁ, ŠEDÁ A COPPER























Tohle jsou teď momentálně moje barvy číslo jedna, tahle trojice v kombinaci se dřevem prostě vede. Je jemná, světlá a měď jí dodává podzimní náladu. 

Dnes jsem byla nějaká výkonná (člověk se musí pochválit ;-))... stačila jsem uvařit na zítřek, upéct oblíbené šátečky s povidly, dodělat a poslat další čtyři objednávky, nakoupit, uklidit... malinko pozměnit dekorace a vše nafotit. Dojít pro dceru do školky a pak si trochu pohrát... já jsem spokojená :) Minulý týden jsem si udělala radost MAXI šedým svetrem a šálou (obojí Zara), jemnou šálku se sovičkama mám už déle, ale až teď na ní dojde... na podzim je totiž jak dělaná.

Dnes večer odpovím na všechny vaše maily s dotazy, moc děkuji za krásné komentáře a slova podpory!
p.s. ten bloggerský sraz mě vážně nakopnul, byl to opravdu úžasný den a já se už teď těším až bude další 

Hezký večer!

R.







7 komentářů:

  1. Radushko v Nanu Nana v Akadach maji porcelanove stojaci hvezdy v medene barve,vypadaji moc hezky, ja si koupila bilou,ale ta medena se mi taky moc libila, neni to plast :) a cena 50Kč je taky libiva:)...dekuju za znacku monitoru, uz jsem si ho nasla..a nohy ke stolu v Ikea uz nemaji,snad jeste budou, moc jste me inspirovala diky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Káťo, tak to jsem ráda, že jste našla. Díky za tip na hvězdu, uvažuji o bílé na svátky, když bude chvilka juknu... mám to trošku z ruky. Hezký večer a díky :) R.

      Vymazat
  2. Dobrý večer, super, že nás teď tak zásobíte. Všechno je moc líbivé. Navíc jsem si vzpomněla, že bavlník vozím už týden v autě, když ho vidím v boxu :) Mějte se pěkně. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer Lenko, s tím bavlníkem jste mě teda pobavila :) já ho měla zabalený v komoře, tak na něj zase po čase došo :D Moc díky za návštěvy! Hezký večer, R.

      Vymazat
  3. Ach to je krása! O své oblíbené barevnosti Ti psát nemusím, že? A ten svetr a tunel, mám stejný! PS: Dokonalý styling
    Užijte si víkend holky ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Máš to nádherné!!! Můžu se zeptat odkud máš ten plakát? Taky bych takový potřebovala :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý večer, všechny vaše příspěvky jsou opravdu krásné a pro mě velikou inspirací a hlavně z vašich fotek sálá taková čistota, že mě to vždycky nakopne doma trochu poklidit :D Veronika

    OdpovědětVymazat