VYSNĚNÁ KUCHYŇ





















inspirace  - vše PINTEREST



Už nějaký ten rok plánuji a sním o nové kuchyni... zatím tedy stále jen v hlavě, ale zase na druhou stranu, jsem vlastně docela ráda, že to trvá tak dlouho, protože si to všechno můžu pořádně promyslet.
A jak že tedy ta moje vysněná kuchyň bude vlastně vypadat? Ve spodní části bych ráda jen skříňky se šuplíky pravděpodobně bez klasických úchytek. Určitě bude moje nová kuchyň bílá, což u mě není zas takové překvapení. Také se mi čím dál tím víc začíná líbit kuchyň bez horních skříněk. Na stěně pouze dvě světla a třeba velký plakát. Líbí se mi to tak moc, že už mám v hlavě jeden nápad, kam talíře a skleničky ukládat, takže to snad půjde zrealizovat. Navíc můj prostor, kde kuchyň mám je opravdu malý (klasický panelák = kratší nudle) a tohle by ho určitě opticky odlehčilo a zvětšilo. Kde zatím stále tápu a hledám inspiraci je obklad... jestli vůbec, popř. jaký... barva? materiál? velikost? lesklý - matný... nebo stěrku... atd... a pak pracovní deska... jak říkám, je fajn na to všechno mít tolik času, že? :)

Pokud budete chtít nakouknout, zde je více mojí inspirace.

Hezký středeční večer a moc děkuji za návštěvy a komentáře! Mám radost, že jste na mne nezanevřeli ;-) DÍKY!!!

R.







7 komentářů:

  1. Ja som menila kuchyňu vlani - je biela so striebornými úchytkami - za pultom pri stene mám sklo - to teraz letí u nás - tiež sivé.Rozhodne sa prihováram za poličky hore - je tam korenie,hrnčeky,taniere,kuchárske knihy,chlieb...a dole sú hrnce,príbory,umývačka a separovaný zber.Pri varení treba veľmi veľa vecí ..:o( ďakujem za pekný blog -mám ho rada.Veľa šťastia pri výbere kuchyne želá Marianna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Mari,
      moc děkuji za komentář a návštěvu. Sklo je také v užším výběru, tak uvidím ;-) Ono, než dojde k té mé realizaci, určitě proběhne nějaká změna, takže je možné, že nakonec budou skříňky dole i nahoře. Ještě jednou děkuji a přeji hezký večer :) Radana

      Vymazat
  2. Me se bila kuchyn moc libi, ale s malym ditetem se do ni poustet rozhodne nechci :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bílá je krásná, ale věřím, že se někomu do téhle barvy třeba nechce, právě z důvodu co jste uvedla. Na druhou stranu, já mám bílý interiér od doby co se mi narodila dcera (dnes je jí 3,5 roku) a nemůžu říct, že by to extra trpělo. Je pravda, že máme doma ale jistá pravidla ;-)
      Hezký večer a díky za návštěvu a komentář :) Radana

      Vymazat
  3. Dobrý den, moc zdravím a jsem ráda za aktivitu na Vaších stránkách v poslední době. Vaše fotky a bydlení jsou velikou inspirací . Přeji hezké dny a díky za to Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer Radu :)
      já děkuji Vám, za tak milá slova a návštěvy! Navíc jsem objevila Váš krásný blog a ráda se budu vracet... máte to doma moc útulné a vkusné :) Hezký večer a ještě jednou díky! :) R.

      Vymazat
  4. Koukám, že náš sen o kuchyni je dost podobný :-) . Také jsem si přála bílou kuchyň. Dost lidí mě od ní odrazovalo, ale já jsem se nenechala :-D . Byl to můj sen, kterého jsem se nechtěla za žádnou cenu vzdát :-D . Navíc bílá v kombinaci s dřevěnými kuchyňskými doplňky , je prostě pecka :-) .

    OdpovědětVymazat