DIY VĚNEC










Tenhle věnec jsem si chtěla udělat delší dobu. Věnce celkově mám moc ráda, zkouším a vyrábím... je to úžasný relax ;-) Je velmi jednoduchý a vyšel mě jen na 75 kč. Měla jsem dnes velké štěstí, protože na prodejnu právě přinesli úplně čerstvý eukalyptus, ta jeho vůně je opravdu balzám... pro mě tedy určitě. Byla radost s ním pracovat. Koupila jsem 5 kusů, dále potřebujete už jen drátek. Základ je ze dvou větviček, ze kterých uděláte kruh a zbytek se už jen lehce proplete. Na několika místech jsem to spojila drátkem.

V kuchyni mi přibylo pár malých, VELKÝCH radostí... kuchyňská zástěra od Mončiza kterou ještě jednou moc děkuji! :) Pak nádherná konvice Bredemeijer na čaj, která je přesně akorát velká a hlavně není vůbec těžká, hurá! Dále pak fantastická kuchařka od Kitchenette a poslední č. časopisu Kinfolk, který se už pro mě stal naprostou závislostí :) 


Tak první DIY projekt mám splněný a o dalších příště...


Hezký večer!
Ráďa



17 komentářů:

  1. Och ten je krásný, já zatím na eukaliptus nenarazila. Konvička taky nádhera +:) Já budu dělat věneček z buksusu. Tak přijď mrknout ;)

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti díky a ta vůně!!! Zavoní to vždy, když jdu kolem <3 Určitě se juknu, ráda :) paa a hezký večer! R.

      Vymazat
  2. Ten je parádní, škoda že přes monitor není cítit, jak voní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní opravdu nádherně ;-) děkuji! Hezký první advent, R.

      Vymazat
  3. No teda! Ten je opravdu krásný! Já letos dělala tradiční jehličnatý :))
    A kuchyni máte jedna báseň :)) Evi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Evi a moc děkuji za návštěvu! Já měla vždy jehličnatý, loni už byl z buxusu a letos jsem chtěla zase něco jiného. Ještě jsem viděla z olivovníku a ten je taky krásný! Hezký první advent :) R.

      Vymazat
  4. Vy máte v kuchyni tolik krásných věcí.. a věnec je super,o eukaliptu jsem ještě neslyšela,budu se muset poptat ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc zdravím Anni, dobře se sním pracuje, takže mohu doporučit. Jinak je více druhů, tento má největší listy a je zbarvený nejvíc došeda. Děkuji za návštěvu a komentář. Hezký první advent, R.

      Vymazat
  5. Ten je kraaaaasny! Strasne se mi libi ta jednoduchost a v kombinaci s tou cernou deskou a bilymi ozdobami je to fakt luxus!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Natalie, děkuji za krásný komentář a přeji krásnou první adventní neděli :) Radana

      Vymazat
  6. Překrásné, jednoduché, stylové, inspirující, děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni moc děkuji a jsem opravdu ráda, že u mě najdete inspiraci... Hezký první advent :) R.

      Vymazat
  7. Věnec je bezva - jednoduchý a voňavý, možná se budu inspirovat:-) Mám dotaz - kde objednáváte Kinfolk? Přes web nebo je snad k dostání u nás???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc zdravím Luiso a díky za návštěvu! Ano objednávám u nás zde: http://www.ljus.cz/ tady objednávám jednotlivé díky a knihu jsem také kupovala u nás, ale přiznám se, že už nevím kde :( je to už delší dobu. Hezký první advent :) R.

      Vymazat
  8. Jednoduché,čisté, krásné....dívám se znovu a znovu:-)) Kinofolk mne láká.,cena ale není za hubičku a nikdy jsem ani nenakoukla,stojí za to? Mám psát Ježíškovi? hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Markéto, moc děkuji! :) Máte pravdu cena je vyšší, ale já to beru tak, že si kupuji knihu... neberu to jako časopis. Je to na krásném papíře a pokaždé, když si v nich listuji je to nádhera. O fotkách ani nemluvím... pro mně TOP... studnice inspirace a stále se vracím. Ale samozřejmě né každý se v tom najde, je to trošku jiné... záleží co se Vám líbí. Můžete mrknout k nim na instagram: http://instagram.com/kinfolk nebo na jejich stránky: http://www.kinfolk.com/ ... jinak časopis kupuji zde: http://www.ljus.cz/ Hezký první advent :) R.

      Vymazat
  9. U vás holky je tak kouzelně! Radush, ten eukalyptový věnec nemá chybu, hlavně s tabulí a ozdůbkou jsou neodolatelný tým ;). Nad konvicí vzdychám...také si ji nějakou dobu přeju, čaj musí pak chutnat o moc líp;). Krásnou 2.adventní neděli! Posílám pozdravy :-*, M.

    OdpovědětVymazat