ŠTĚDRÝ DEN










Chtěla bych Vám všem popřát krásné Vánoce a poklidné svátky plné radosti a smíchu! Co víc si přát 


Chtěla jsem stihnout ještě plno věcí, ale... dítě marodí už týden, teď už i já a nakonec se k nám přidal i můj taťka. Ještě včera jsem celé dopoledne šila (nakonec jsem stejně všechny objednávky nestihla), pak k babičce na oslavu, měla 90.tiny, večer teprve balení dárků... kdyby nepřijeli naši, tak možná nemáme ani co jíst, protože prostě poslední týden vůbec nic nezvládám, jsem úplně vyčerpaná... popravdě si to letos vůbec neužívám a čím dál tím víc mám pocit, že se člověk jenom honí (já teda určitě) nemám čas na nic.

Já se jdu konečně natáhnout k televizi, dávají totiž mojí oblíbenou pohádku od K. Zemana, kterého vážně miluju, pro mne jsou jeho filmy naprosté kultovky.

Užijte si to dnes a hlavně ženám... no stress (jak často si na tohle vzpomenu ;-))

s láskou
Ráďa

7 komentářů:

  1. Raduško...všechno v klidu.
    Ježíšek i tak přijde, krásné Vánoce ♥
    Martina

    OdpovědětVymazat
  2. RADU, NÁPODOBNĚ. VÍC PRACUJI NEŽ ODPOČÍVÁM...
    MĚJ SE MOC HEZKY.
    PŘEJI KOUZELNÉ VÁNOCE A PŘÍJEMNÉ SVÁTEČNÍ DNY.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  3. Radush, přeji krásné, pohodové, bezstresové vánoce... Člověk občas musí přibrzdit... Užívejte si pohádek a brzské uzdravení...
    Nepíšu často komentáře, ale nakukuju často...
    Pěkné svátky:-)
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně něžně prostřený stůl.. přeji vám hlavně zdraví a klidné vánoce..

    OdpovědětVymazat
  5. Ráďo, tak doufám, že dnes už v pyžamku a v klidu, bez pocitu viny :-*. Taky máme za sebou pěknou eskapádu různých onemocnění a vypadá to , že nejsme ještě ze všeho úplně venku, vyčerpanost je dost znát a vím, jak potrápí. Takže Tobě i Julince přeju hlavně hodně zdraví, spoustu radosti a pohody do nového roku! A těším se a doufám, že se opět sejdeme. Odpočinkové svátky, M.

    OdpovědětVymazat
  6. Radushko, krásné fotky .....i tobě krásný a hlavně "pohodový" zbytek Vánoc .... Marki

    OdpovědětVymazat
  7. Radanko, krásné to máte. Ale hlavně se opatruj. Člověk se pořád jen honí, ale nakonec... co z toho. Takže od Ježíška hlavně hodně zdraví tobě i Julii ;-) Opatruj se. Pa Vendula

    OdpovědětVymazat