VÁNOCE















Takové u nás letos byly 

Jako každý rok, jsem dokoupila pár nových ozdobiček. Letos jsem chtěla na stromečku pouze bílé ozdoby, bohužel obyčejné bílé koule ať už lesklé, nebo matné jsem nikdy nesehnala. Jsem trošku konzerva a na extra výstřelky si moc netrpím. Jakým ozdobám jsem ale úplně propadla, jsou ty od YS, které jsem chtěla už vloni. Letos jsem je prostě musela mít a dokonce jsem si je objednala přímo ve Švédsku. Za pár dnů se objevily i na našem Nordicday :) a další skvost jsou ty od DH. Já jim říkám... ježek v kleci... to bylo první co mě napadlo, když jsem je uviděla, jsou překrásný! (u těch jsem teda trošku porušila tu bílou :)) a nesmí chybět zvířátka, takže sovičky a veverky z loňska a taky peříčka a parůžky a šišky ;-)
Až doma jsme s taťkou zjistili, že stromeček, který jsme s mamkou vybraly je úžasně křivej... no co :)
Na tabuli jsem nakreslila stromeček a s Julinkou jsme kolem nalepily fosforové hvězdičky.

Teď si přát už jen ten sníh, mně teda chybí hodně.

Přeji Vám krásné dny volna, my zítra odjíždíme na chalupu, kde se doufám konečně domarodím (včera jsem myslela, že umřu :))

Hezký večer
(já už se nemůžu dočkat, protože dnes je vánoční speciál 5.série mého nejoblíbenějšího seriálu Downton Abbey, už aby to bylo :))
Radana



7 komentářů:

  1. Milá Radano, máte to doma moc krásné... Stromeček je nádherný, vůbec ne křivý :-) My už máme bílé zdobení stromku asi čtvrtý rok po sobě a ještě mě neomrzelo. A velký výběr ozdob mají v zahradnictví Chládek ve Střešovicích. Loni jsem tam právě taky dokupovala krásné bílé koule - matné, lesklé, perleťové, pak takové jako poskládané z kousků ledu .... Mají velký výběr a za slušné peníze. Nevěděla jsem kam koukat dřív. Jestli neznáte, tak je to tady: http://www.kvetiny-chladek.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Máte to doma nádherné.. také jsem letos ladila stromeček do bíla,když venku jí ani trochu není.. A.

    OdpovědětVymazat
  3. Jů, Ráďo, to je neuvěřitelný! Že máme dost podobný vkus vím už dlouho, ale poslední dobou bych si mohla plnit sny skrze Tebe a Tvé nádherné fotky. Do Natalie od Roversiho jsem zamilovaná už nějakou dobu a říkala jsem si, že je úžasná, neokouká se...že pokud bych si chtěla udělat radost super posterem, šla bych do ní :D. Moc jí to u Tebe sluší, vyrazila jsi mi dech. Já bych se Vám tam holky okamžitě nastěhovala. Nedivím se, že vitríny se nemůžeš pohledem nabažit, opravdu se povedla, se stromkem bezva ladí , taky jsem se na tu kombinaci o vánocích těšila ;). Pa a mnoho sil :-*, ať už se to zlepší. M.

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera !!!
    Křivý stromeček je náhodou moc hezký , to je prostě echt příroda :-)))
    Dříve jsem toužila po krásném hustém a rovném smrčku,ale ten je skoro škoda zdobit.Nakonec jsem zjistila,že nejkrásnější je smrček lehce křivý,s řídkými větvičkami,takový téměř "plešatý",na tom ozdobičky teprve správně vyniknou .
    PS: také máme letos bílý stromek,ale malinko červené a šedé se mi tam přece jenom vloudilo :-)
    Přeji krásný zbytek svátků a brzké uzdravení...

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Radi.....krásné fotky ...stále se k vám chodim kochat .....miluji tu atmosféru u vás
    pokud to jen půjde užijte si svátky v radosti a štěstí....
    stromek je tak milý a tu vaši vytrínu naprosto zbožňuji
    zdraví Blanka

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Radano, Vaše bydlení, to je nádhera, chodím se k Vám často dívat a neskonale se kochám, na Vaši vitrínu se nemůžu vynadívat! Fascinuje mě ten rozpor mezi tím, jak prožíváte letošní Vánoce (únava, nemoc) a jak vypadají fotky od Vás z domova, protože z těch číší neuvěřitelná vyrovnanost, čistota a harmonie. Má to úžasnou sílu a věřím, že to nabíjí i Vás! Přeji Vám brzké uzdravení a děkuji za Váš jedinečný blog!
    Veronika Palusová

    OdpovědětVymazat
  7. Černo-bílá krása! Pohodové sváteční dny na chalupě, Radu!

    OdpovědětVymazat