INSTA VZPOMÍNKY
















Fotím pořád... každý den... a moc ráda... chtěla bych být lepší.
Miluju styling.
Krásné je, že každá fotografie je vzpomínka a to je to nej!


(Jeden večer sfouknuté svíčky, letním sluníčkem vyšisované vlasy mé dcery, ranní káva, zapálená první adventní svíčka, nový top z výprodeje za neuvěřitelnou cenu.... atd.)



Tady je pár těch mých srdečních záležitostí 



 Mějte krásný víkend 
s láskou 
Radana




p.s. snad se přes víkend konečně dostanu na vaše maily a dotazy... prosím o trpělivost, není to, že bych nechtěla odpovědět, jen mě teď hodně zaměstnává práce... díky, že se vracíte, mám radost :)



17 komentářů:

  1. Radu nádherné fotky a koláže.. Máte úžasný styl. A top je krásný,mám moc ráda tenhle romantický ženský styl ;-) Hezký víkend. A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani moc zdravím a děkuji za pochvalu. Top je vážně krásný a radost z něj je až do teď, těším se až ho vytáhnu ;-) Hezký zbytek neděle, R.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Moc děkuji, stále je co zlepšovat ;-) Hezký večer, R.

      Vymazat
  3. Radush, fotíš nádherne. Tvoje fotky skrývajú jemnosť, čistotu, krásu a majú šmrnc. Rada sem chodím. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko ahoj, moc děkuji za krásný komentář, mám radost a jsem moc ráda, že se stále vracíš ;-) hezký zbytek neděle R.

      Vymazat
  4. Radu, já úplně miluju tvoje fotky. Máš stejnej pohled na věc jako já, jen umíš tu lehkost, zasněnost... Máš styl. Já mám všechno tak ostrý a sytý, tyhle náladovky jsou prostě nádherný... Jsi moje inspirace! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci ahoj, moc děkuji! Já jsem taková nějaká zasněná ze své podstaty :D ale né teď vážně, je to úpravou, ale to asi víš. Ale jak jsem už psala výše, stále je co zdokonalovat a někdy jsem vzteklá, jak mi to nejde... vidím to úplně přesně, ale nejde mi to technicky, nemám čas to moc studovat, takže zkouším ;-) Hezký večer

      Vymazat
  5. Fotky jsou úžasné, ještě bych poprosila tip na šedý svetr, co je na fotce (resp. oba rukáv s kávou;-)
    díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Šárko! Svetr na Julince je ZARA ze sekáče a ten můj je z H&M, je takový delší, má kapsy a přední díl je roztřižený (bez knoflíků), takže taková ta oversize vesta ;-)... kupovala jsem ale už na podzim. Hezký večer R.

      Vymazat
  6. Ráďo, Tvoje fotky, to je prostě fantazie. Nejraději bych si Tě najala ,abys mě fotografování učila, ale tohle je prostě dar, který máš v sobě a už Ti zůstane. Jsem ráda, že se o své pocity skrz snímky dělíš i s námi, já jsem na nich už úplně závislá ! A doufám, že už je malé lépe. U nás je to bohužel to samé, vše se stále dokolečka vrací :/. Držím vám i nám palce, ať se taky můžeme brzy setkat ;). Napíšu, pozdravy :-*, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti ♥ Ty jsi tak hodná, klidně Tě učit budu, jen nevím jestli bych vůbec měla :D Já tyhle fotky miluju, asi neoblíbenější ze všechno možných. Vždyť znáš můj pinterest, což mi připomnělo, že jsem se dlouho nekochala :D moc se těším, až se uvidíme, už aby bylo jaro. Posílám objetí, paa :-* R.

      Vymazat