SNĚŽENKY








Letos první, přivezl nám je děda z chalupy... už se nemůžu dočkat, až tam budeme. Vždy, když začne po zimě být teplo a svítí sluníčko, jako to bylo dnes, táhne mě to tam. Chybí mi zahrada, ten vzduch tam a klid. Když člověk jezdí na chalupu od plenek... dostane se mu to prostě pod kůži.

Sním o tom, že budu mít jednou svůj domeček... budou v něm bílé dřevěné podlahy a všude budou lněné závěsy. Na zahradě hortenzie a traviny... budu se rýpat v zemi a sázet na jaře zeleninu. Tohle je sen, kterého se nikdy nevzdám...


Hezký zbytek neděle.
Radana


3 komentáře:

  1. Radu já už mám sen splněný,ale pořád ho vylepšujeme ;-) ,bílá podlaha by se mi taky moc líbila,ale nebyla možná kvůli zvířatům.. Hortenzie taky miluji,ale na zahradě se jim nedaří a tak pořád kupuji ty v květináčích,zrovna včera jsem si koupila bílou. A právě uvažuji o malém skleníku na zeleninu.. Domeček to je práce ale radost :-) Přeji Vám,aby se Vám váš se splnil.. A.

    OdpovědětVymazat
  2. Kdybyste v budoucnu vybírali dřevěné podlahy mrkněte na můj blog, kde píšu o dřevě, jeho vlastnostech a využití. Pěkný den. M.

    OdpovědětVymazat