HOLČIČÍ ZÁLEŽITOSTI...










Tak dlouho jsem toužila po tom, mít někde šatní stojan, až si ke mně našel cestu sám ;-)

Znáte to, někde si něco uděláte (třeba pracovní stůl s počítačem) a při používání zjistíte, že vám to vůbec nevyhovuje. Přesně to se stalo mně. Měla jsem pracovny dvě... tedy spíše dílnu (tam vyrábím věci na focení miminek... ta je v ložnici)  a pak pracovní kout s počítačem (kde dělám fotky a samozřejmě veškerou administrativu a ten byl v obýváku). Jenže... tiskárnu jsem měla v ložnici. kde mám ještě starý notebook  a tak vše co jsem potřebovala vytisknout, muselo jít na flešku a pak do notebooku, no prostě složitý a dost nepraktický. Sice jsem si myslela, že to takhle půjde, ale po pár měsících jsem to vzdala... 
Takže, počítač i se stolem šel taky do ložnice, kde už mám opravdu pracovnu se vším všudy (snad se mi podaří konečně nafotit)... no a tím pádem, se mi uvolnilo parádní místo vzadu v obýváku hned u vstupu na předsíň... hurááá :) 

Stojan z Ikea všichni určitě znáte a nemusím přestavovat... vedle šla Vitra, na kterou odkládám tašku, kterou mám momentálně v oblibě, zbylé mám schované v pytli La Sac. Za Vitru Géčko, plakáty stále přesouvám. Na stojanu mám pouze pár aktuálních kousků a musím říct, že mi to docela pomáhá a jsem ráno rychlejší, když chvátáme do školky. A pod stojanem mám nové botky, které jsem nakoupila během zimních měsíců a už se nemůžu dočkat, až se počasí umoudří a budu je moct vytáhnout... ano pro boty a tašky mám prostě slabost, ale takových je nás asi víc ;-)

A co vy, taky jste propadli kouzlu stojanů s oblečením v interiéru? Moje mamča sice trošku koukala, že bude stojan v obýváku, ale teď se jí to líbí! :)


Mějte hezký večer.
Radana



15 komentářů:

  1. Krásný šatník,nejvíc se mi líbí ty bílé plátěné replayky,ty by se mi na léto taky hodily 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ahoj, jsou opravdu parádní a trošku jsem si vzpomněla jak mi skoro totožné přivezl kdysi jako malé holce taťka ze služebky ze Švýcar, jen stály o dost míň :D Já tuhle značku moc nemusím, ale chtěla jsem tenhle typ a tyhle jsou prostě super, navíc já mám hodně malou a úzkou nohu a tyhle botky padnou jak ulité ;-) no už moc těším se na léto!!!! Děkuji za návštěvu a přeji krásné Velikonoce ;-) R.

      Vymazat
  2. Promiň, že odbočím, ale já nutně potřebuju takovej šátek:-D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci ahoj, kupovala jsme ho na answear.cz a je to značka Medicine http://answear.cz/p/medicine-321-b.html/k-4, ale bylo to ve výprodeji a už ho nemají, byl poslední :( tak jsem Tě asi moc nepotěšila... paa a hezké Velikonoce ;-) R.

      Vymazat
    2. Ale i tak jsi moc hodná, děkuju! Máš prostě styl sakumprásk:). Měj se!

      Vymazat
  3. Paráda :) Moc se mi to líbí. Doma bychom potřebovali něco podobného na nošené věci, které nejsou vhodné do šatny, ale jsou hezky uloženy. Ale to místo jojoj :)
    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti ahoj, jj s místem je pořád boj... já to znám taky. Tak třeba jednou ;-) Hezké dny! pa R.

      Vymazat
  4. Krásné je to, moc!
    Stojan bych taky moc chtěla, jen u nás zatím není kam dát...tak snad jednou, až se přestěhujeme do většího :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi to znám, mně se to nakonec vyřešilo samo, přeji ať se zadaří... a děkuji ;) R.

      Vymazat
  5. Všechno je to moc krásné. Krásné Velikonoce přeju :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Mohu se zeptat na tu kabelku??? Odkaz mi nějak nefunguje. Je naprosto úžasná! Díky a krásný večer/den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc Vás zdravím Andreo, už jsem to opravila, je to zara. Odkaz by už měl být aktivní a je opravdu úžasná ;-) Hezký večer :) R.

      Vymazat