PRACOVNA V LOŽNICI











Pokračování je tu... druhý slibovaný post ohledně nové ložnice, kde se nachází moje pracovna, dílna... prostě vše v jednom.
Původně tu byl pouze jeden, ten dlouhý stůl co je pod oknem, ale byl u stěny. Nyní jsem ho přesunula pod okno a druhý jsem dala k němu (ten byl původně v obýváku). Zásuvkový díl ALEX (teď jsem zjistila, že už ho nedělají v bílé), který má kolečka, přesouvám podle toho kde pracuji. Když jsem u počítače a potřebuji tam více místa, prostě ho pouze přesunu pod stůl, kde je šicí stroj. Jsem s ním maximálně spokojená, mám v něm totiž vše potřebné... od vizitek, věcí na balení až po nitě a cívky, náhradní jehly, vyšívací bavlnky, korálky, knoflíky atd.
Vedle stolu je papírový pytel La Sac En Papier, který slouží na příze (ty mám ale ještě i v komodě... materiál mi zabírá opravdu hodně místa). Nad stolem polička, na které mám opět další materiál v Ikea krabicích. Pak už jen pár nezbytných kousků pro doladění... dřevěné a proutěné boxy, provázek na špulce, který je hned po ruce, nekonečný kalendář od MMB, svícny od Tine K, které slouží na tužky + samozřejmě nesmí chybět různé výtvory a obrázky od mojí Julie, miluju její kresby ve stylu Tima Burtona, no má prostě svůj nezaměnitelný styl holka moje... ve školce vždy a velmi rychle poznám, který obrázek je její... tady ta fialová kráska je Locika, kdyby to někdo nepoznal... miluju jí :)
Desky stolů jsou užší než je normálně zvykem, kupovala jsem OBI a nechala uříznout na míru, obě jsou hluboké pouze 55cm. Mně to na práci stačí a s prostorem to hodně pomohlo.

Tak teď už jen všechno zabalit (sebe, dítě, práci), poklidit, vytřít, umýt nádobí, rychle pro dítě do školky a hurá na chalupu. Mějte se krásně, užijte si volno a víkend... a zase brzy tady ;-)
Díky, že hodíte na návštěvy, mám radost!

Radana

12 komentářů:

  1. Krásné, i zbytek ložnice! Hezký víkend, Markéta

    OdpovědětVymazat
  2. U tebe je tak krásně! Všude, každý kout, všechno perfektní a dotažené. Nádhera velikááá! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Radka, všetko do detailu premyslené. Aby to bolo funkčné, ale zároveň krásne. Andrea

    OdpovědětVymazat
  4. ...krásny sen každej ženy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, bílo-černá kombinace není úpně můj "kůň", ale toto je opravdu nádhera, ať Vá pracovna dobře slouží.... iva

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné místečko,tam se musí tvořit samo.. A.

    OdpovědětVymazat
  7. krasne a ake usporiadane! musim si veru na mojom stole upratat :) ale tvarim sa, ze je to taky boho styl ;)

    chcem sa ta opytat, ako to mas s tou stolickou. tiez som si ju kupila (dakujem za inspiraciu!), ale hrozne ma stve ta biela kozenka. nosim tmave nohavice a ono sa to proste rychlo spini a bojim sa, ze za chvilu sa to do tej kozenky aj zazerie. este som to neskusala- nevies, nemas skusenost, ze ci by sa ten podsedak dal nejako odmontovat a usit nan nejaky navlek? ako to mas vyriesene, ci ta to zatial netrapi?

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezký koutek, plný dobré tvořivé energie:-)!

    OdpovědětVymazat
  9. Ďalší krásny biely bytík, krásne fotky, jemné, útulné, elegantné. Tie biele interiéry majú niečo do seba. Moja prvá pracovňa bola pred X-rokmi tiež v spálni a náhodou tiež biela, teraz už je všade. V kuchyni na stole, v obývačke na koberci, v spálni na posteli, v garáži, vonku..... . Všetko máš vyladené do botky, bielo-čierne ceruzky, ešte aj káva s bielou penou a čiernou lyžičkou. Nemám slov, super.... Mám rada farby, ale v poslednom čase mám chuť všetko vyhodiť z domu von a začať znovu na bielo.

    OdpovědětVymazat
  10. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

    OdpovědětVymazat
  11. To vypadá suprově. Ten bílý nábytek se mi hodně líbí. Přesně nějaký takový by se mi líbil i v mé pracovně. Třeba nedávno jsem se dívala po nějakých stolech a koukala jsem, že třeba tady mají dost podobný jako máte vy. Takový by se mi líbil. :)

    OdpovědětVymazat