DNES VEČER








Od začátku týdne je to trošku u nás hektické, Julie už nechodí do školky a já tak musím dost změnit běh dne. S prací je to náročné, Julie mi totiž zásadně všechno co se jí líbí odnáší a já pak věci hledám a nacházím je až když spí různě po bytě. Krajky a příze přivázané na konferenčním stolku, křesle, židlích. Do látek se pro jistotu celá rovnou balí, jakože princezna v závoji a šatech. No a to ostatní se s tím sveze, korálky a nitě jsou taky dost oblíbené, není to jednoduché :) Takže pracuji většinou až v nočních hodinách. Dnes jsem ale malého raráška odvezla na chalupu k našim a budu jen doufat, že to tam ve zdraví zvládnou... Já musím pracovat, ale dnešek si chci užít, hlavně to ticho a klid... Jahody z Vraného (zakoupené po cestě domů) a třešně ze zahrady (už jsem jich přejedená, ale nemůžu si pomoct :D)
Kinfolk Table moje stálá studnice inspirace, udělám si další hrnek čerstvého mátové čaje a budu se kochat, inspirovat a procvičovat angličtinu (tady bych potřebovala hodně přidat, ale není čas a energie... ostatně tak jako na cvičení, čtení a spoustu dalších věcí... znáte to ;-))

Hezký večer!
Radana


11 komentářů:

  1. Ked bola moja dcera mala, 7 rokov , tak mi rostrihala krizom krazom 4 metre latky. Na kratku dobu som zila v Moskve a na tu latku som stala v rade niekolko hodin. Pravy kazmir. Rovno vyhodit. Na smiech to nebolo. Ze si myslela, ze som jej to nechala na hranie. Kde som vtedy bola, uz si nepamatam. Takze noznice skryt.

    OdpovědětVymazat
  2. Známe! Hlavně znám, jak to vypadá, když dítě nechodí do školky a maminka pracuje:))). E. je taky pěkný šídlo. Od září šup s ní do školky a konečně to snad půjde nějak normálně. Krásný fotky! L.

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Radano, malinko mě Váš článek vystresoval, jelikož mé dceři je teprve 2 a půl roku a já s ní momentálně nejsem schopná nic pořádně dělat - jak se do něčeho pustím, už mi v tom hraboší... a jak tak čtu, vypadá to na dýl... pomoooc! Naprosto chápu, že se hned nevrháte na povinnosti, ale dopřejete si chvilku oddechu (moc krásnou!), je to potřeba! Mějte se moc hezky a ať se daří!
    V.

    OdpovědětVymazat
  4. Strašně ráda chodím na tvůj blog i instagram a jenom se kochám těma krásnýma fotkama! Mohla bys prozradit, jak je všechny upravuješ? :-)

    OdpovědětVymazat
  5. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, máš krásné fotky. Chtěla jsem se zeptat, kde jsi prosím sehnala ten krásný černý svícen? Díky moc. M.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to máte doma veselo :)) Ovocie vyzerá šťavnato a absolutely yummy :)

    Living by Paganicca

    OdpovědětVymazat
  8. Užasné, prostě dokonale sladěné fotografie :)
    Klidný tichý večer je moc pěkný :)

    OdpovědětVymazat