NORDIC DAY + BELLA ROSE







Dnešní článek bude takové malé, velké překvapení a doufám, že pro mnohé z vás i milé ;-)
Tím překvapením je, že dnešním dnem zaniká e-shop Nordic Day.

Nemusíte ale smutnit, protože o nic nepřijdete! Všechno zboží, které jste dříve kupovali a hledali na Nordic Day, bude od dnešního dne pod střechou Bella Rose!

Je to velký krok, ale krok je to určitě kupředu. Nevím jak vy, ale já se přiznám, že spojení těchto dvou e-shopů jsem opravdu uvítala s velkou radostí, protože objednat vše na jednom místě je určitě pohodlnější. Navíc pro mě je Bella Rose skutečně srdeční záležitostí. Tolik let a je stále lepší a lepší a výběr značek je dnes už obrovský.

Pokud holdujete čistě minimalistickému, skandinávskému stylu, můžete si jej nyní vyfiltrovat, zde.

Se zánikem Nordic Day si pro vás na Bella Rose připravili novinku, tzv. test stylů, který si od dnešního dne můžete vyzkoušet i vy. Krásně tak můžete zjistit, jaký je vlastně ten váš. Takže já jdu na to... jsem zvědavá, jestli se trefím... já sama se označuji za totálního MIXáka :D... výsledek, jak jsem dopadla vám tady samozřejmě ukážu.


Tak, test mám hotový a zde je výsledek.

MILOVNÍK PŘÍRODY A KLIDU
- přírodní materiály, zemité tóny a hodně zeleně... tak podle testu stylů vypadá mé ideální bydlení... a je to přesně tak ;-)

47% přírodní styl
20% skandinávský styl
20% bohémský styl
13% moderní styl















+ já bych tam ještě přidala styl... co pěkného v antiku, nebo bazaru najdu :D

Test si určitě vyzkoušejte, zabere vám to jen chviličku a určitě se pobavíte. A o tom by zařizování a bydlení mělo být, no ne? ;-)




Krásné dny a brzy zase
zde
Radana








4 komentáře:

  1. Do you understand there is a 12 word phrase you can speak to your crush... that will trigger deep feelings of love and impulsive appeal for you buried within his heart?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, admire and protect you with his entire heart...

    12 Words That Fuel A Man's Desire Instinct

    This impulse is so built-in to a man's mind that it will make him work harder than ever before to love and admire you.

    As a matter of fact, fueling this influential impulse is absolutely essential to having the best possible relationship with your man that once you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You will soon notice him open his soul and heart for you in a way he never experienced before and he will perceive you as the only woman in the galaxy who has ever truly interested him.

    OdpovědětVymazat
  2. Raduš, ty si naše šikulka. Tvůj blogísek si procházím už asi 14 dnů a stále obdivuji tvoje ručky. Seš fakt talent. Nepřemýšlela si už o tom, že bys tvoje vyrobené oblečení prodával? Já třeba kupuji od běžných lidí oblečení na onlinesekac.cz. Vyzkoušej tam inzerovat své kousky.

    OdpovědětVymazat
  3. Máš fakt pěkný blog Raduš, tvůj eshop jsem dříve neznala, ale skandinávský styl miluju, takže na Bella Rose mrknu. Kupovala jsem byt tady, už zařízený převážně v tomto stylu a jsem z něho nadšená ještě teď a to v něm bydlím už skoro půl roku. Obecně miluju severské země ve všech směrech, asi jsem se tam měla narodit :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nám se hodně líbí skandinávský styl ložnice. Je to teď hodně trendy a asi to bude za rok trochu vyčpělé, ale máme rádi s manželkou dřevo, přiznané stavební prvky a všechny tyhle ryze skandinávské rysy. Spíš se nám nelíbí takový ten ikeácký skandinávský styl, který je spíš designový než praktický. Navíc to dlouho nevydrží.

    OdpovědětVymazat