neděle...


Dnes naprosto nečekaně vznikla další podzimní, nebo už zimní dekorace.... jehlice a háček už nemůžu ani vidět, takže jsem se rozhodla chopit nějaké jiné tvořivé činnosti.... navíc se dítko rozhodlo, že dnes prostě po O nepůjde spát ;-). Věnec z šišek jsem chtěla už loni, ale nějak nebyl čas..... náklady byly nulové... šišky z chalupy (ještě z loňska), základ věnce jsem měla ve skříni, mašle je z šedého lnu a svícínek.... sklenička je obal od svíčky z Ikea (určitě všichni znáte :)), jutový provázek a hvězdička z březové kůry (tu mám také z loňska a stála 5,- :))



Taky jsem si před pár dny dodělala nákrčník, který je ze 100% merina a je prostě úžasný a hlavně teplý :) Oválné dřevěné knoflíky z exotického dřeva a opět jutový provázek...



A co vy, jak trávíte neděli? Jaký jste měli víkend... doufám, že byl fajn a hlavně v klidu ;-)
Užijte si zbytek neděle, Radush 



26 komentářů:

  1. Obdivuji,jak jste tvořivá...moc krásná dekorace i teplý nákrčník. Hezkou neděli i vám.Eva

    OdpovědětVymazat
  2. P.S...dovolila jsem si váš blog dát mezi moje oblíbené:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc Vás zdravím Evi :) děkuji za návštěvu a za zahrnutí mezi vyvolené, to vždy potěší :) krásný zbytek neděle! :) Radana

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Můžu se zeptat - šišky jsou přidělané tavnou pistolí, nebo drátek? :)

      Vymazat
    2. Reny vítám Tě :) díky... ano použila jsem tavnou pistoli, zapomněla jsem to napsat :) hezký zbytek neděle, R.

      Vymazat
  5. Radan ..............N.Á.D.H.E.R.A..........moc krásný věneček a ještě k tomu nádherně vyfocený, fakt krása ...........Marki
    PS: Málem bych zapomněla,ten nákrčník je taky super, a navíc v pravý čas, u nás už je bílo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki ahoj :) děkuji, tady už to slezlo, ale nevadí... myslím, že si toho ještě užijeme až dost ;-) pěkný nedělní večer, R.

      Vymazat
  6. Jůů, to mi připomnělo, že někde asi bude i ten můj šiškový věnec, piplačka, viď? Ta mašle mu moc sluší a nákrčník s knoflíky, bomba! Vlastně všechno a předchozí inspirace přesně podle mého gusta. Ten sníh mě stejně vánočně naladil, aach:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Piplačka hrozná, ale stálo to za to ;-) já jsem tak o měsíc posunutá... nemám konec října, ale listopadu :D

      Vymazat
  7. Radush, moc krásny začiatok zimného dekorovania, len tak ďalej, to bude určite nádhera, moc ma to u teba baví :) Nedeľa u nás prebehla skorým odchodom z chalupy a renováciou kuchyne na byte. Som si zase niečo vymyslela :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reni ty nemáš nikdy dost... jen zkončíte už zase začnete jinde :))) to se mi líbí, já to mám hodně podobně ;-) těším se na fotky! užijte si zbytek neděle, pa u tebe :)R.

      Vymazat
  8. Radush, opäť krásná jemná čistota. Doma mám už roky odložené tieto svietniky z Ikey a nepoužívam ich. Ty si ho krásne nazdobila, tak snáď aj tie moje vytiahnem. Ďakujem za fajn nápad. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andy tak to jsem ráda, že jsi u mne našla inspiraci :) to je super a děkuji za návštěvu, hezký zbbytek neděle :) R.

      Vymazat
  9. Radu, to je zase BOMBA! stačí tak málo a výsledek je dokonalý! Já loni dělala ze šišek kónické stromky a z těch uplně nejmenších koule, a moc se líbily.
    Jenom já ještě tak moc vánočně naladěná nejsem, ještě jsem si nestihla nazdobit podzimně, a teď už vánoce??!! ne ne, ještě počkám ;-)
    Pěkný den.
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Káťo, jj já tohle miluju, je to posbírané, nic to nestojí a výsledek je bomba ;-) stromky z šišek můžou být taky super, letos je budu dělat určitě taky, ale asi trošku jiné než loni.... jsem hrozná hračička :) pa u Tebe R.

      Vymazat
  10. Radush, tvůj blog jsem objevila náhodou a musím říct, že mě velmi mile překvapil. A jelikož dost čast achám u tvých příspěvků, ráda bych ti předala ocenění, stačí si ho vyzvednout u mě. L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Luci, moc děkuji za ocenění :) jsem ale děsný pomalík a vyzvedávám si jej až teď, ta práce :( stavila jsem se u Tebe, zatím jen letmo, ale musím říct... pěkné fotky :) hezký podzim, ten je príma na exteriérové focení :) R.

      Vymazat
  11. Radush, super prácička, opět můj šálek kávy ;), šiščák mi také visí už druhým rokem touto dobou na dveřích. Piplačka stála za to! Máš krásné fotky jako vždy a u mne na blogu ocenění. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti ahoj, také moc děkuji za ocenění! tohle je vážně super :)já doufám, že brzy bude víc času a zase se u vás všech probrouzdám... už aby to bylo.... šiščák je NEJ :) pa, hezký zbytek neděle :) R.

      Vymazat
  12. Zdravím Radush, věnec je moc hezký, taky ho chci někdy zkusit...jestli se dokopu nasbírat tolik šišek! Moje maminky kdysi dělal šiškové věnce na zakázku a takmám s dětsví trochu odpor ke sbírání borových šišek :-))), ale doma mám asi 4 takové veliké...ty jsem teda sebrala:-) No a nákrčník o tom ani nemluvím...tak na ten si asi netroufnu, moc krásný a opět , krásně nafoceno...a propó...stav se prosím u mě, máš tam ocenění...ale koukám, že nejsem první :-))) Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci ahoj, moc děkuji za ocenění!!! Asi to už všude oběhlo a já se to dovím jako poslední, jsem na blogu po týdnu, možná déle.... no hrůza!
      Jinak šišky jsem měla nasbírané už z loňska a jsou ze zahrady, takže to postupně.... v lese by to bylo horší a máš naprostou pravdu bylo jich potřeba fakt hodně!!! krásné dny celé rodině :) pa R.

      Vymazat
  13. ZDRAVÍM,
    VĚNEC JE MOC POVEDENÝ.
    TAKÉ MÁM JEDEN NOVÝ - PODZIMNÍ, ALE TAK SE MI LÍBÍ, ŽE ASI BUDE CELÝ ROK ZDOBIT STĚNU.
    MĚ SE POHODOVĚ A UŽIJ SI NEDĚLI.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Bodi, mám obrrr zpoždění, vůbec teď není čas, moc děkuji za návštěvu a užívej krásné podzimní dny! :) pa R.

      Vymazat
  14. moc Vás zdravím, po dlouhé době jsem narazila na krásný blog a už se těším na další příspěvek, jste opravdová puntičkářka a krásně se na to dívá!:)) Olča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olčo moc Vás zdravím a vítám :)... jj jsem puntíčkář, to máte pradvu a někdy je to až hrůza :D.... krásné podzimní dny a děkuji za návštěvu! R.

      Vymazat