ženskost...

zjistila jsem, že prahnu po ženskosti... já, která jsem vždy nosila sportovní styl, který se postupem času přeměnil na sportovně elegantní a nyní.... úplně prahnu po ženskosti!!! Čím to je to nevím, ale nemůžu se na něj vynadívat a toužím po něm ;-)

Módním trendům nepropadám, protože jsem prostě konzerva, ale čím jsem starší tím sahám po kvalitnějších materiálech a provedení. Zamilovala jsem si krajku a i více doplňků, takže letos si asi budu muset v tomto stylu něco pořídit a nebo prostě ušít, či vyrobit, pár nápadů už mám a pracuji na nich ;-)

Moje barvy se nemění.... stále zůstávám věrná... bílé, béžové, pudrové, šedé a černé (kterou teď na jaře ale opravdu vynechám)... takže pokud chcete kochejte se se mnou, zvu vás do tak trochu jiného světa ;-)












a kdybych se náhodou snad ještě někdy vdávala.... haha :D... tak šaty jedině od Very Wang :D


a nebo ;-)


vše inspirace Pinterest


krásný zbytek neděle!
pa Ráďa









11 komentářů:

  1. Ráďa ja som na tom opačne ako ty. Dokiaľ som nemala deti, môj šatník vyzeral ako tvoj na obrázkoch. A teraz radšej nosím klasiku rifle a tričko a nízke topánky. Držím pri tvojej premene palce. Zdravím Lenka.

    OdpovědětVymazat
  2. Ráďo, třeba je to věkem, člověk někam dojde, dozraje. :) Já to mám totiž úplně stejně jako ty. Je mi 30 a teprve teď si naplno užívám jak píšeš- ženskosti. Taky jsem konzerva, potrpím si v oblékání na určitou jednoduchost a sladěnost. Což mě občas dost svazuje, takže než volánky, častěji skočím do conversek a džínů :) Ale i tak někdy stačí maličkost a člověk na sobě tu ženskost stejně ukáže :) M.

    OdpovědětVymazat
  3. musím říct, že toto vše je rozhodně podle mého gusta :) nádhera

    OdpovědětVymazat
  4. Ách, to je nádhera-romantika, taky bych si vybrala:-D!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Radko, nádhera, uvítala bych nejeden kousek z téhle nabídky, v mém jinak většinou, velmi praktickém šatníku! Krásné dny!

    OdpovědětVymazat
  6. Radi, moc zdravím, a děkuju za výlet do přímo mystického světa :-o. Krása. Na mě je to tedy už moc "nedotknutelné", ale souhlasím jinak s Tvým pocitem - čím jsem starší, tím více chci vypadat jako žena, i přes mé skoro až chlapecké začátky ;). M.

    OdpovědětVymazat
  7. Radushko,
    pokochala jsem se nádherně, .... nevím, čím to je, asi něco lítá ve vzduchu, ale mám naprosto stejné pocity jako ty, že by nějaká viróza???? :o):o):o) .... Marki

    OdpovědětVymazat
  8. RADU, KRÁSA.
    MÁM RÁDA JEMNOST A UPRAVENOST. TO CO BY MĚLO K ŽENÁM PATŘIT.
    OSOBNĚ SI MYSLÍM, ŽE MNOHO ZÁLEŽÍ NA DOPLŇCÍCH.
    KABELKY, KORÁLE, NÁRAMKY, SPONY VE VLASECH...
    MÁ KAMARÁDKA NAKUPUJE JEN V SECOND HANDU.
    VŽDY MÁ NESKUTEČNÝ SMRNC A VYPADÁ PRÁVĚ S DOPLŇKY ÚŽASNĚ.
    HEZKÁ MÓDA SE MI MOC LÍBÍ.
    MĚJ SE PĚKNĚ.
    PŘEJI PŘÍJEMNÝ CELÝ TÝDEN.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  9. áááááááchhhhhh,tak viroza Marki?Asi ji mám taky,leta jsem chodila víceméně černobílá,a najednou jsem zestárla do pudrových vůní a odstínů.K těmto bych ještě přihodila béžovou,takový dlouhý kabát v barvě velblouda -hmmm dala bych si říct.Jinak mám samozřejmě-šedočerný.

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně toto období jsem měla, když jsem čekala holčičku :-) tak třeba ..... :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem od malička byla taková "holčičí", takže mi to vůbec není cizí. A tyhle barvy mám fakt hodně ráda. Krásná inspirace Radu.

    OdpovědětVymazat