Nový koutek v obýváku....


...po NĚČEM (komodě, malém skleníku, stolku...) na tohle místo v obýváku jsem toužila už hodně dlouho. Chtěla jsem něco starého, trošku jiného... něco, co bych si mohla dodělat podle svého ;-) Stolek v myšlenkách vedl. Říkala jsem si, že nezatíží tolik prostor..., ale ukázalo se, že to nebude nic jednoduchého... navíc, když máte docela jasnou představu, takže nezbylo nic jiného, než čekat... a vyplatilo se! :)
Když už to začnete skoro vzdávat, to NĚCO objevíte! 
Já jsem nadšená, protože je to přesně to, co jsem si vysnila. Tentokrát jsem se opravdu dlouho rozmýšlela, jestli nebude černý a lesklý! Nakonec jsem asi nudná, ale přece jen zvítězila bílá... možná je to i kvůli zimním měsícům ;-)




Cylindr Tine K jsem měla koupený ve slevě delší dobu a až před 14 dny objevila k němu odpovídající nohu (originál Tine K jsem vzhledem k ceně už oželela předem). 




Svícínky jsem dostala v létě k narozeninám a kovový stromeček mám z loňska. Na peříčka od Madam Stoltz jsem se letos moc těšila, no a samozřejmě nesmí chybět miska s hyacinty (tyhle budou modré :))




a tady už jen zbytek letošní atmosféry ;-)




lehce pozměněné zákoutí v jídelně...




jídelní stůl...




a polička nad pracovním stolem v obýváku...





Děkuji moc za návštěvy a komentáře, mám velkou radost :) na poslední várku jsem ani nestačila odepsat... pokusím se to napravit ;-)
mé milé opatrujte se, zvolněte (vím o čem mluvím ;-)) a udělejte si čas pro sebe :-*

Na jaro máme takový nápad (viď Šári :)), tak doufám a moc si přeji, aby to klaplo!

s láskou
Ráduš
:o)






7 komentářů:

  1. Dnes som u teba nabrala zase kopec energie, krásne fotky. Pre niekoho by sa mohla kombinácia bielej, čiernej a šedej zdať nudná, ale tam prihodíš trochu zelenej a je to presne tak ako to má byť. Veľmi sa mi páči, ako si "prestrela" na stole v jedálni, krása vo váze, sviečky, hyacinty, fotka ako z nejakého HOME časopisu :) Krásny večer. Renata

    OdpovědětVymazat
  2. Radush, je to nádherné, vždy sa na voj príspevok teším. Stolík je správna voľba,nezahltil priestor a krásne doplnil.Všetko nádherne zladené. Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. Radushko, máš to nádherné !!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera, skoro se mi tají dech. Stolek je překrásný, máte štěstí na super úlovky :-) Ať se daří i nadále

    OdpovědětVymazat
  5. Gabča Vymětalíková3. února 2017 v 13:21

    Velmi pěkné, sama mám slabost pro jednoduché barvy. Nyní hledám také nějaký menší kousek nábytku, co bych dala na volné místo vedle dveří. Spíš přemýšlím o nějaké komodě, aby měla trošku úložného prostoru. Pokukuji po vintage stylu.

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že to máte moc pěkně zařízené. Obýváky sladěné do světlých barev se mi hrozně líbí. Taky se o to v tom našem snažím. Jen sedačka kterou tu máme to trochu kazí. Chtělo by ji to vyměnit za nějakou světlejší.

    OdpovědětVymazat