DIY ADVENTNÍ KALENDÁŘ








Dalším letošním DIY výtvorem je adventní kalendář pro Julii. Velmi jednoduché a za pár korun.
Stačí Vám pouze papírové sáčky... i když tohle jsou vlastně obálky (já jsem zvolila recyklované, kupované v tescu 50ks za 17,-). Čísla jsou natištěná razítky a dozdobila jsem hvězdičkami a sobíky z děrovačky. Klacek z lesa, na kterém i občas fotím své výroby. Přiděláno jutou a opět dozdobeno eukalyptem. A je hotovo ;-)

Krásné tvoření :o)

Radana



7 komentářů:

  1. Moc pěkné! Dneska jsem taky koukala v Bauhausu na eukalypt, ale prozatím jsem odolala. Já dělala závěsný kalendář vloni na ramínko:
    http://kamenurazu.blogspot.cz/2014/11/adventni-kalendar.html
    Letos nestíhám, mám vymyšleno, snad stihnu zhotovit zítra.. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný adventní kalendář, moc se mi líbí jeho jednoduchost. A na eukalypt jste mě navnadila už věncem a tady mu to taky moc sluší! :)) Evi

    OdpovědětVymazat
  3. Radu, to je taková nádhera! Já se snad do něj pustím taky!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Je to krásné, opravdu se mi to moc líbí, jenom se musím zeptat-co je uvnitř? přemýšlela jsem a nechtěla jsem dovnitř dávat bonbony, ale tolik drobností které bych tam dala jsem nemohla sehnat

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, našla jsem Tvůj článek a adventní kalendář se mi moc líbí a ráda bych se inspirovala. Jediné, co mi není jasné je, jestli je ten eucalyptus živý nebo umělý? A pokud živý, tak jak dlouho takto vydrží? Našla jsem podobných obrázků s eucalypty hodně i na pinterestu, láká mě to, ale mám strach, abych neměla např. věnec za dva dny suchý... Dík za odpověď (i když píšu o dva roky později:) )

    OdpovědětVymazat