KOLEKCE PRO DEJMIDAREK.CZ










Koncem roku mě oslovila úžasná Iri zda bych nesestavila kolekci pro jejich projekt dejmidarek.cz . Byla jsem nadšená, že i já mohu být toho všeho součástí, takže ještě jednou děkuji Iri a omlouvám se, že to tak trvalo ;-)


Určitě tento web nemusím představovat, ale jen pro jistotu... celé to funguje vlastně jako taková malá (velká) "továrna" na splněné sny ;-) 
Kromě toho, že může sloužit jako inspirace pro ostatní (tak jsem to brala já) s přímým odkazem na shopy, kde dané věci, produkty pořídíte. Tak ve finále slouží těm ...rodina, přátelé... jako opravdu skvělý seznam pro obdarování milované osoby. Takže... stačí se pouze zaregistrovat a můžete si sestavit svoji vlastní kolekci, obdarovat blízkého, či jen brouzdat a nechat se inspirovat... vždyť snít je tak krásné a plnit sny, ještě krásnější.


Moji kolekci, kde jsem se opravdu zasnila a sestavila, najdete ZDE.

Mějte krásný víkend... u nás se stále marodí a nebere to bohužel konce, takže mým největším přáním je, aby už Julie byla zdravá, bez stále se vracející teploty a aby konečně doktoři po měsíci a půl určili diagnózu. Jsem z toho opravdu vyčerpaná.



s láskou
Ráďa



p.s. příště fotky z pokoje Julinky, které jsme měly v Marianne bydlení, bohužel jsem zatím nezvládla sem na blog vložit.





2 komentáře:

  1. Kolekce je nádherná, bylo mi ctí ji pro Tebe připravit. Držíme s Domi palce, ať je Julinka brzy fit! Iri

    OdpovědětVymazat
  2. Kolekcia je krásna, moc rada chodím na Váš blog, obdivujem Vašu prácu..želám Julinke skoré uzdravenie, Marcela

    OdpovědětVymazat