KRÁLOVSTVÍ JULIE














Dnes přináším slíbené fotky pokojíku mojí dcery Julie.
Možná jste již někdo zaznamenal a poznal v posledním čísle Marianne bydlení jednu fotku z jejího království, které zaznamenalo malé změny. Tedy hotový ještě není, ale už je přehozená postel, která byla původně pod oknem. S tím samozřejmě souvisí převrtat poličku a světlo, což když nemáte doma chlapa, je trošku složitější.... ale už jsem si zvykla a beru to bohužel, jako normální věc. Ráda bych v nejbližší době dala tapetu na stěnu co je právě postel, ale to zase znamená oškrábat starou malbu a přiznám se, že do toho se mi teď zrovna nechce... musím počkat, ona ta chuť jednou ráno přijde ;-)
Konečně jsem také přemístila fotky dcery, které byly původně nad kuchyňským stolem a přidělala věšáček. Nezbytnost pro malou dámu, která mi z ní roste... šaty, šaty, šaty a pořád se ptá, kdy jí ušiji další :D


Mějte krásný zbytek neděle a budu se těšit zase příště :)
Ráďa



27 komentářů:

  1. RADUŠ, MOC TĚ ZDRAVÍM.
    POKOJÍČEK JE KOUZELNÝ.
    VZPOMNĚLA JSEM SI NA POKOJÍK DĚTÍ, KDYŽ BYLY MALÉ. TO JE TAK DÁVNO... JAK TO LETÍ!
    PŘEJI AŤ SI V POKOJÍČKU UŽIJETE MOC HEZKÉ CHVILKY.
    MĚJTE SE HEZKY.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohdanko ahoj, moc děkuji za návštěvu :) Je to tak letí to hrozně... a máš pravdu, člověk si to má užít, dokud to jde. Snažím se najít si času co nejvíce ;-) Hezké dny ♥ R.

      Vymazat
  2. Ráďo moc krásné a inspirující.
    Chtěla jsem se zeptat jak se dcerka tváří na pokojíček s mírností barev. Zajímalo by mě jak se na to děti dívají, abych třeba nenutila svým dětem svůj styl a oni by chtěli více barev. Ten holoubek je lampička? Ta by se mi taky moc líbila, prozradíš kde se dá sehnat? Děkuji

    Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc krásné řešení pokojíčku :))
      Btw přesně na tyhle dvě věci /barevnost a lampička/ jsem se taky chtěla zeptat, tak se vetřu k Marti ;)

      Vymazat
    2. Marti ahoj, na tohle se ptá hodně lidí. Já se přiznám, že v tomhle jsem asi pro někoho divná, ale já bych svoje dítě nenechala vybrat nábytek do pokoje (navíc když jí jsou 4 roky), nedělám to ani v oblečení. Každý má na to jiný názor, a nemyslím si, že moje dítě trpí :D Je jasný, že kdyby bylo na ní je VŠECHNO růžové :D Ona tam má jednu stěnu takovou světle růžovou, ta stěna co je postel bude mít bílo-růžovou tapetu s jemným vzorem a pak jsou barvy na polštářích, taky bude mít dřevěné domečky na stěně, ty jsou světlé dřevo s růžovou. Ono to není jen bílé. Jen to nejsou ty syté, přímé barvy, ale spíš pastely. Jinak, lapmička se jmenuje Pigeon Light a je od designera Eda Carpentera. Já jí koupila použitou na mimibazaru a byla to spíš náhoda, už jsme psala asi dvou lidem a hledala jí u nás na nějakým e-shopu, ale nenašla. Hezký večer :) R.
      A koukám, že jsem odpověděla i Kamile, zdravím ;-)

      Vymazat
  3. Radu, nádhera !!!!!!! Nejvíce mě dostala lampička holoubek !!!! Jinak moc gratuluju k fotce v Marianne bydlení !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat
  4. Radko, moc krásný pokojíček, ta bílá je tak nežná a vypadá to skvěle a řekla bych, že je jednoduché ho i udržovat uklizený, co ? .-)
    EB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc zdravím Emmo a moc děkuji. Nemůžu si stěžovat, uklízím spíš klasický nepořádek po dítěti a ten je stejný všude ;-) Hezký zbytek neděle, R.

      Vymazat
  5. Radu krásné jako vždy,pokojíček jako pro princeznu.. Můžu se zeptat,kde jste kupovala ten běhounek od House Doctor? Je úžasný,líbil by se mi do koupelny. Díky. A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko zdravím a děkuji! Jj je to House Doctor a kupovala jsem na Nordic day, ale bohužel už ho nemají, mají jen ty velké. Tohle bylo někdy na začátku prosince. Hezký večer a díky :) R.

      Vymazat
  6. Nádhera, také moc obdivuji tu lampičku holoubka. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer Jani, děkuji za návštěvu. O lampičce jsem psala výše, v odpovědi pro Kamilu a Martinu, tak jukněte. Díky, hezký večer :) R.

      Vymazat
  7. Krásný dokonalý pokojíček! Mohu se zeptat, kde je k sehnání ten chlupatý polštářek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc zdravím a děkuji za návštěvu... polštářek je z H&M home a mají i jiné barvy :) Hezký večer R.

      Vymazat
  8. Raduš, krásný pokojíček pro malou princeznu. U nás by však převaha bílé barvy neprošla, resp. musela bych v pokojíčku uklízet desetkrát denně a třikrát denně převlékat postele, aby vše bylo stále tak pěkně čisté .-) Mám pocit, že na té bílé se vše ukáže mnohem dřív než na "barevnějším" podkladu :-)) Krásný den
    Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko ahoj, děkuji za návštěvu. Určitě je na bílé všechno vidět dřív, to je pravda. Na druhou stranu, Jula jí doma jen v kuchyni u stolu, tohle se u nás drží. A ničím jiným to nezamaže, taky je přes den ve školce. Maluje u stolečku a tam má podložku. Jsou jí čtyři a zvládá to dobře. A když si hraje... je to roztahaný úplně všude, tohle je stejný všude ;-) Bílá se dá, není to tak hrozný, jak to vypadá. Hezký večer R.

      Vymazat
  9. Krásný pokojíček! Holoubek je úžasný a líbí se mi moc i kobereček před postelí! :)) Evi

    OdpovědětVymazat
  10. Obdivuji tu pohodu, která z pokojíku dýchá, mám 8letou treperendu, ale nedokážu ji přinutit uklízet, smekám. Pokojíček je krásný.
    Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni zdravím, na fotky člověk vždycky uklidí :D ono to tam takhle ze běžného dne nevypadá... je tam binec jako všude, jen je to bílé okolo ;-) prostě děti. Díky za návštěvu, hezký večer R.

      Vymazat
  11. Radu, taky zrovna pracuju na jednom království, ale s klukama to je jiná barevná paletka...vede červená a modrá, já mít holčičku...jééé. Máte to moc krásný holky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, koukala jsem k Adamovi... tak je jasný, že kluci to mají trošku jinak ;-) Má to krásný! My máme taky všude lego a ty její figurky princezen, ono si nevybereš :D paa, hezký večer R.

      Vymazat
  12. Milá Radano, pokojíček vypadá báječně! Úžasná inspirace. Věšáček je skvělý nápad, taky se mi moc líbí domečky z washi pásek, fotky Julinky, polštářky v košíku, pufík a ... prostě nemám slov a kochám se pořád dokola.
    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko moc zdravím a děkuji! Domečky jsem našla na pinterestu a nadchlo mě to.... je to úplně jednoduché a osvěží to ;-) Polštáře jsou hodně oblíbené, když si hraje tak jsou všechny na zemi... nedílná součást. Ještě jednou díky, hezký zbytek víkendu, R.

      Vymazat
  13. Pridavam se ke kochatelkam,opravdu nadherne,nezne,holcici..me nejvice nadchla ta vitrina z posledni fotky,to asi nebude Ikea,ze?Bara

    OdpovědětVymazat
  14. Zdravím Báro a moc děkuji za pochvalu! Máte pravdu, to není Ikea... je dělaná na zakázku u truhláře. Hezký zbytek neděle, R.

    OdpovědětVymazat