ZELENÁ V INTERIÉRU








S koncem zimy a příchodem jara zelenou potřebuji kolem sebe víc a víc. Všechny rostliny doma dostanou sprchu, potřebný sestřih a vůbec hezkou péči, kterou si zaslouží. To, že jsem velký milovník květin řezaných už asi víte, ale miluju i rostliny v květináčích.
V obýváku proběhla malá změna, právě díky rostlinám a hned to vypadá všechno líp. I když nás ještě čeká březen a ten nás může pěkně potrápit, nemůžu se dočkat jara.

Po tom co mi uteklo mé vysněné zrcadlo od Doctor House na Nordicday, ukořistila jsem ho nečekaně na Bonami. Bylo ve všech třech provedeních (silver, gold i copper) a rozhodování nebylo vůbec jednoduché, ale nakonec jsem zvolila (pro mě) úplnou klasiku ve stříbrné barvě a jsem ráda. Takže teď, když odcházím se můžu konečně zkontrolovat na normálním světle a ne až v předsíni, kde je tma, která by se dala krájet... a ještě mi k tomu nádherně voní právě kvetoucí jasmín ;-)


Krásné dny plné slunce.
Radana

10 komentářů:

  1. Máme to podobně s tou zelenou, taky ji teď dodávám do interiéru-viz můj poslední příspěvek ;)
    Zrcadlo je skvělé, krásně se hodí ke zbytku zařízení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Kami, jj po té zimě je to jako balzám na duši, co? :) Už aby to bylo i venku. Děkuji za návštěvu, hezký den :) R.

      Vymazat
  2. Radush, opäť krásne fotky s nádhernými detailmi. Všetko pôsobí veľmi čisto a sviežo. Jasmín som mala doma a voní naozaj krásne. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejko ahoj, moc děkuji za návštěvu. Je hodně intenzivní a je to vzpruha po tom všem jehličí :D (i když to taky voní hezky) Hezký den :) R.

      Vymazat
  3. Jak stačí málo ;). Pěkný den Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj mně ta živá zelená hrozně chyběla a tohle pomohlo, hezký den Marti a díky za návštěvu :)

      Vymazat
  4. Teď lituji,že jsem zrcadlo nekoupila taky ;-) Vypadá krásně.. Radu můžu se zeptat,odkud máte jasmín? Miluji jeho vůni,ale nikde jsem ho v květinářství ještě neviděla.. díky. A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ani :) to zrcadlo se určitě zase objeví, oni ho tam měli už víckrát. Já ho chtěla 2 roky a vždycky než jsem se rozmyslela, bylo pryč :D a nebo na ND tam by taky mohlo být znovu. Jasmín jsem koupila u nás před Vinohradskými hřbitovy (před hlavním vchodem), ale je to ten menší, drobnější. Moc ráda bych zase sehnala ten velký. Loni jsem si ho koupila... krásnej, ale bohužel jsem si s ním přinesla domů i brouky, takže všechno špatně. On je to teda takovej trifid, ale já to mám ráda a když je to už moc velký, tak to ostříhám :D Hezký den, R.

      Vymazat
  5. jak se ten jasmín vzhlíží v tom (sudovém) zrcadle mě baví!

    už aby bylo jaro na sto procentech :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem také velký milovník květin. Mám je doma všude, kam se člověk podívá. Přesto mám ale radost, když mě manžel potěší a dá mi řezanou květinu. To je prostě něco úplně jiného. Naposledy mě potěšil krásnými rudými růžemi, se kterými mě hodně překvapil, jelikož si objednal doručení květin Praha , a to přímo ke mě do práce.

    OdpovědětVymazat